The War Z

Chciałbym kupić grę The War Z, mam tylko problem w jaki sposób za nią zapłacić? Do allegro nie mam zbytniego zaufania. Natomiast z serwisów PayU/PaySafeCard nie potrafię korzystać. Nie mam 18 lat dlatego nie chcę podawać swoich danych osobowych a i rodziców nie chcę w to mieszać. Mógłby mi ktoś doradzić co zrobić?

Paysafecard nominał 50zł powinien starczyć

http://www.paysafecard.com/pl/pl-paysafecard/

Wyszukujesz najbliższy punkt sprzedaży - prosisz o paysafecard za 50zł

Otrzymany kod(16 cyfrowy) wpisujesz w przeznaczonym do tego polu od strony trzeciej(paysafecarda) która realizuje zakup i zabiera pieniążki z takiego paysafecarda.

KOD MOŻE SIĘ PRZYDAĆ(parę groszy na nim zapewne zostanie, a może komuś pomóc lub jak ci zabraknie do czegoś innego)

Dokładnie, Paysafecard jest najłatwiejszym sposobem na takie płatności.

sorka ze nie w temacie bo ja mam 13 lat. czy mi mogą sprzedać?

Jak oszukasz wiek to tak :D

Nie trzeba nawet oszukiwać, sam mam 13 lat (no prawie 14, ale to żadna różnica) i normalnie sprzedają (chyba, że trafisz na jakąś nieogarniętą ekspedientkę).

Edit:

@down: myślałem, że mu chodzi o PSC, a jeżeli on mówił o kupnie WarZ, to sry za offtop ;p

Ja mówię o grze the warz, ty o paysafecard chyba. Masz kasę to ci psc sprzedadzą bez problemu.

pay safe card jest dokladnie tym samym co doladowanie do telefonu, wiec nie wiem jak upierdliwy sprzedawca by musial byc, aby ci nie sprzedali :D

Nie próbuj kupywać WarZ.. Będziesz miał przerwę tak jak Ja, i po miesiącu mam zablokowane konto, nie czitowałem, nie oszukiwałem, propsy :)

a ile kosztuje war Z ??

Zobaczyłem ten PaySafeCard i to chyba najłatwiejszy sposób, po prostu wcześniej nie wiedziałem, że jest możliwość kupowania tych kuponów jak do doładowań komórki. Słyszałem, że nominał 50złotych nie wystarczy na TheWarZ.

z steam nie.

Z strony oryginalnej za 15dolarów jest to cena 45-50zł zależnie od kursu walut

Ze strony producenta kosztuje 15 dolarów, czyli ok. 49zł (48,9899897zł).

Na steam'ie 12.99 euro (~55zł)

//aj, trochę za długo pisałem post...

Dobra dzięki wielkie za pomoc;] Ale na kalkulatorze PaySafeCard wychodzi, że z moich 50 złotych będzie tylko 14,41 dolarów. Gra kosztuje równo 15$ więc będe musiał dokupić jeszcze. A i jeszcze jedno, jak kupię nominały 50 zł i 20zł to jak "złączyć je w jeden by zapłacić za grę?

EDIT

OK już wiem jak je "łączyć" przy płatności można wybrać "Podaj dalsze kody PIN" ;D

Mam psc z okolo 5zl i nie mam co z tym zrobic, nie bedziesz musial moze kupywac drugiego psc :P

Jak sie zdecydujesz to daj znac.

Ludzie - piszę się "kupować", a nie "kupywać", skąd wam się to bierze?

Bo litery y i u są koło siebie, i nie raz mi się przyciski gubią, o ortografie jeszcze dbam :)

Chciałbym kupić grę The War Z, mam tylko problem w jaki sposób za nią zapłacić? Do allegro nie mam zbytniego zaufania. Natomiast z serwisów PayU/PaySafeCard nie potrafię korzystać. Nie mam 18 lat dlatego nie chcę podawać swoich danych osobowych a i rodziców nie chcę w to mieszać. Mógłby mi ktoś doradzić co zrobić?