The WarZ co i jak?

Witam

Mam kilka pytań co do tej gry:

1.Czy ta gra ma servery jak w cs? tzn 1000 serverow po 20 osób?Jeśli nie to jak?

2. Jakbym zaczynał grać z kumplami to jak mamy się spotkać? Każdy zaczyna z innego miejsca i trzeba się dogadać?

3. Kiedy ta gra wyjdzie? Jeśli kupił bym wersje za 20 dolców to dostęp mam 31 do BETY. Więc po 31 już ludzie nie będą mogli tego kupić i będą musieli czekać do wersji finalnej?

Pozdrawiam

1. Z FAQ - ilość graczy między 70 a 250, zależne od serwera - serwery tak jak w CS ale hostowane tylko przez nich - będzie można sobie tylko i wyłącznie od nich kupić/wynająć serwer.

2. Podejrzewam że nie będzie żadnych (całe szczęście) zewnętrznych pomocy. Zgadać się gdzieś, ustawić przy jakimś wystającym/charakterystycznym miejscu i stamtąd rozpoczęcie wędrówki

3. W FAQ mają napisane, że na Jesień. Preorder będzie cały czas więc nawet jakbyś kupił 1 listopada, to prawdopodobnie dostęp do bety dostaniesz, ale wiadomo wszystko od nich zależy, więc jeśli nie napiszą inaczej to będzie tak jak piszę.

Z tymi serwerami to gra sama w sobie u mnie w 50% sie skreśliła;/

Czasem jednak te gimbusy były pomocne i mogły stawiać serwey np w csie i ludzie grali ale tutaj zapłata w dolcach i kartą debetową lub czym innymi co jest im obce wnioskuje bardzo ograniczoną liczbą polskich serwerów;/

A sam fakt że nie będzie full osób na servach też odbija;/

Ja tam juz się nabrałem na kupowanie gier podczas premiery i naprawdę każdej żałuję ale teraz poczekam choćby miesiąc....Nie zesram się jak pooglądam gameplaye albo poczytam recenzje które moga być podzielone;x

Witam. Poszukuje ludzi do gry w The War Z

Jak cos zapraszam na Ts: ts3.specnaz-clan.com

Swoją drogą:

Nie mówię, że gra będzie zła, ale sam fakt, że autorzy twierdzą, że prace trwają od dawna, a domenę została zarejestrowana kilka miesięcy temu jest trochę dziwne. Eclipse też nie jest demonem wydajności i sam w sobie jest bardzo "sztywny". Jak dla mnie gra powstała na fali popularności DayZ, a twórcy na siłę upierają się, że ich projekt liczy sobie dwa lata.

Nie mam nic przeciwko temu, że gra czerpie garściami z innej, ale chodzi o fakt, że producenci oszukują graczy, więc jak mam wierzyć ich zapewnieniem? Jak wierzyć w ich zapewnienia co do IS?

Jeszcze trzeba poczekac na standalone wersion DayZ możliwe ze optymalizacje poprawią i w ogóle będzie fest:) wtedy żadne War Z nie podskoczy

Widac , ze jakis inteligent przeczytal co dostaje sie za bonus przy zakupie teraz gry.....

NASZ SERVER BEDZIE POSIADAL od 70-250 slotow........ i bedzie posiadal malutka mapke + 1 mape.....

Ich servery beda na okolo 300-500 osob juz dawno o tym pisali...i mapy beda mniej wiecej wielkosci POLSKI;] Wiec spotkanie kogos przy tych 300 graczach nawet bedzie dosc trudne :) To jest survival ....zostaniesz auwazony 1 zginiesz ty zauwzysz oni zgina + smierc = zaczynanie wsyzstkiego od poczatku ;)

Np . zbierasz sobie gear miesiac 2 a tu nagle klik i wszystko tracisz :) Chociaz ci co przezyja taki okres beda juz dobrze wiedziec jak przezyc:)

Swoją drogą: [media=] Nie mówię, że gra będzie zła, ale sam fakt, że autorzy twierdzą, że prace trwają od dawna, a domenę została zarejestrowana kilka miesięcy temu jest trochę dziwne. Eclipse też nie jest demonem wydajności i sam w sobie jest bardzo "sztywny". Jak dla mnie gra powstała na fali popularności DayZ, a twórcy na siłę upierają się, że ich projekt liczy sobie dwa lata.Nie mam nic przeciwko temu, że gra czerpie garściami z innej, ale chodzi o fakt, że producenci oszukują graczy, więc jak mam wierzyć ich zapewnieniem? Jak wierzyć w ich zapewnienia co do IS?

Twórcy gier kłamią przy promocji ? :D Daj spokój to taki frazes jak to, że politycy kłamią - nie jest to fajne, ale taka jest rzeczywistość.

Co powstało pierwsze ? A co to dla graczy za różnica ? Nie będę grał w słabą niedopracowaną, zbugowaną grę tylko dlatego, że wyszła pierwsza.

Ja osobiście planuje grać w lepszą grę, i na chwile obecną się jeszcze waham.

WarZ:

+ profesjonalniejszy projekt, lepsze rozplanowanie tego co w grze będziemy robić/osiągać i jak to wszystko skleić w spójną grę

+ lepiej zaprojektowane mapy, bardziej leżące w klimacie Zombie

- obawy o zbytnią każualowość, zbyt duży wpływ item shopu

DayZ:

+ wszystkie plusy wynikające z tego, że jedziemy na bazie arma2 - realistyczne zachowanie broni, pojazdów.

+ prawdziwy survival w wymiarze hardocre i brak item shopu

- słabo oskryptowane, zanimowane zombiaki, co dla gry traktującej o zombiakach jest dużym bólem. :]

Witam

Mam kilka pytań co do tej gry:

1.Czy ta gra ma servery jak w cs? tzn 1000 serverow po 20 osób?Jeśli nie to jak?

2. Jakbym zaczynał grać z kumplami to jak mamy się spotkać? Każdy zaczyna z innego miejsca i trzeba się dogadać?

3. Kiedy ta gra wyjdzie? Jeśli kupił bym wersje za 20 dolców to dostęp mam 31 do BETY. Więc po 31 już ludzie nie będą mogli tego kupić i będą musieli czekać do wersji finalnej?

Pozdrawiam