The WarZ jak zagrać?

Tylko zauważ, że gry b2p nie mają otwartych alpha/beta testów. Im szybciej kupisz tym szybciej możesz brać udział w życiu community. Mam wiele gier b2p w których uczestniczę od fazy alpha, jedna radzą sobie lepiej inne gorzej, kwesta podejścia studia które daną grę tworzy. Ja dałem szansę studio HP, ponieważ wiem że jest to ich pierwszy większy projekt, a doświadczenie zdobywać gdzieś trzeba. Życzę Ci abyś od razu wszystko robił szybko i znakomicie oraz nigdy nie popełnił błędu, ponieważ jeśli natrafisz na takiego kogoś jak Ty, stracisz swoje pierwsze wrażenie i tyle z Twojej pracy zawodowej.

NIestety, jak dotąd w życiu wymagali ode mnie szybko i dobrze, i tak też starałem się robić, na czym źle nie wyszedłem. Inaczej widać niż panowie z HP ;)

Ja nie mówie że "to guffno wielkie i szelkie i męski przyrząd rozrodzczy" tylko spokojnie i w miare rzeczowo wypisałem dlaczego moim zdaniem warto się upewnić czy chcemy na ten produkt wydać pieniądze. Ktoś pytał o opinie, dostał opinie. Fakt że gra nie podobała mi się z tego i tego powodu nie znaczy że od razu ją hejtue. Po prostu uważam że jest zła i niedopracowana. Amen.

A zbieranie doświadczenia... gdyby to była kwestia kilku elementów gry które działają jak działają (czyt. rzeczy który "wyszły w praniu") to wtedy można by ich bronić. Ale gra została wydana będąc nieskończoną (na Steamie WarZ był oflagowany przez HP jako produkt finalny, nie Beta. Między innymi dlatego też zostali z platformy wykluczeni) byleby tylko wyprzedzić zapowiedziany Stand Alone Day Z. I to jest karygodne i naganne. Niestety ta próba wyprzedzenia konkurencji jak dla mnie i sporej części środowiska graczy zakończyła się falstartem.

QQi napisał

Wyskoczysz pewnie za chwilę z DayZ? Nie, to nie jest konkurencja tylko zbugowany mod
Tylko napisz mi proszę która gra w bazie testów tego nie ma?

Więc jak to w końcu jest??

WarZ bardziej pod rpg podchodzi (co innego DayZ) a ze względu na IS jest dla mnie przekreślony...tak wiem nikt mi nie każe z niego korzystać ale wystarczy że inni będą sie "obkupywać" i już mi to przeszkadza bo wiadomo rozgrywka głównie pvp...

To ja może wrócę do tematu z pierwszego posta, bo się zrobił trochę offtop.

Proszę, tu jest podany emulator do WarZ:

Pierwsze słyszę, że emulatory są zakazane na tym forum. QQi, pełno jest tematów o Moltenie, Sunwellu otp. Poza ty, link podany powyżej jest z naszego forum.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdro

Emulatory zakazane a reklamowanie serwera non steam już nie...

Szczerze mówiąc wole popykać w l4d2.Niż się bawić w jakieś kupne szpile.

WarZ zostało wypuszczone, po prostu przedwcześnie.

Gdyby DayZ Standalone wydali w tym samym momencie co WarZ byłoby w znacznie gorszym stanie , zapewniam.

Lecz stało się więc wystarczy cierpliwie czekać.

Gram w WarZ od miesiąca i już wydali 3 updaty, które poprawiły dosyć sporo rzeczy.

Zaś Support jest wręcz genialny. Na forach WarZ normalnie toczą się dyskusje gracze <> Dev. Słuchają się graczy, naprawiają wszystko uzupełniają.

Niedługo ma wejść UPek który sporo nowego dobrego wniesie.

Jak ktoś kupuje grę, i wie o tym że to Alpha wersje. A mimo to ocenia ją jakby to był pełnowartościowy produkt. Nie jest chyba zbyt ogarnięty .

Wystarczy poczekać, dodatkowo nie zdziwię się jeśli WarZ będzie za rok na prawdę tytułem z wysokiej pułki ( szczególnie po wydaniu nowej mapy "Nowy York" )

Lecz wtedy WarZ nie będzie kosztować 46 zł - 15$ lecz 100zł tak jak to było z wieloma innymi grami wypuszczonymi na rynek już w fazie alpha/beta.

Dodatkowo nie zapominajcie że twórcy jako nieliczni pozwolili sobie na refundacje. Nie podoba sie? to oddajemy kase i tyle

WarZ vs Dayz Standalone ?

hmm

WarZ - pvp Rpg

DayZ - Survival realizm

Te dwie gry będzie łączyło tylko to że w obu grach świat jest opanowany przez zombie.

Równie dobrze można nazwać Dead Rising L2D Residenta Kopiami.

...

Podsumowując .. mniej hejtu ludzie ;> więcej ogłady , cierpliwości i empatii

A ja wpadłem na kanał bungo21 przez filmik parę postów wcześniej i oglądam do teraz jego genialne filmy ;D

iCode zamknij ,,dupe'' sam niedawno udzielałeś sie na forum o priv-ie do tej gry oraz czekałeśs na relacje. Wiec przestań pier**lić pajacu. Specjalnie sie zarejestrowałem żeby to napisac do tego głąba -.-

warn_ico.png
Warn za obrazę użytkownika. - crracked

Polać Ci ;d

Nie spinaj się człowieku, zaraz będziesz miał warna, głąbem to ewentualnie zostałeś Ty pisząc ten komentarz. Jak QQi wcześniej pisał, oceniał grę po filmikach, itp. Jednak skusił się na kupno, i zmienił zdanie. Ta gra przypadła mu do gustu. Dokładnie Ci to streściłem, żebyś zrozumiał.

WarZ to też survival horror, lecz bardziej stawiana pod RPG, natomiast DayZ to symulator przetrwania, surwajwal :)

Widzę że temat powinien zosać zamknięty, ponieważ robi się tu mały offtop i trolling. Autor prosił o priv/emulator serwera warZ i @facos14 mu go przedstawił

@napix

Trochę kultury bo to nie osiedlowe podwórko.

iCode zamknij ,,dupe'' sam niedawno udzielałeś sie na forum o priv-ie do tej gry oraz czekałeśs na relacje. Wiec przestań pier**lić pajacu. Specjalnie sie zarejestrowałem żeby to napisac do tego głąba -.-

Odpowiem krótko, tylko krowa nie zmienia poglądów.

Nie mam zamiaru więcej dyskutować z kimś kto hejterskie posty pisze z alternatywnych kont.

To ja może wrócę do tematu z pierwszego posta, bo się zrobił trochę offtop.Proszę, tu jest podany emulator do WarZ: http://mmorpg.org.pl...-project-nexus/Pierwsze słyszę, że emulatory są zakazane na tym forum. QQi, pełno jest tematów o Moltenie, Sunwellu otp. Poza ty, link podany powyżej jest z naszego forum.Mam nadzieję, że pomogłem.Pozdro

Pewnie też pierwsze słyszysz, o tym że piractwo jest zakazane. To już kwestia indywidualna podejścia Administratora/Moderatora. Odbyłem już pewną rozmowę z odpowiednią do tego tematu osobą.

Dodatkowo nie zapominajcie że twórcy jako nieliczni pozwolili sobie na refundacje

Z tego co ostatnio czytałem to już niema tej opcji bo za duzy ludzi chciało zwrot kasy...

@QQi: Mówię tylko, że na TYM forum reklamowanie emulatorów jest ok. Założę się, ze np. na forum GRY-Online taki temat trafiłby do kosza. Ale to jest inne forum i tu takie rzeczy są uznawane. Sam przez cały czas negowałem tę grę i po zagraniu na emulatorze nie zmieniłem zdania. Możliwe dlatego, że to właśnie emulator. Jak kiedyś dostanę w łapę oryginał tej gry stanę się może bardziej obiektywny, ale jak na razie to już wolę sobie ciupać w DayZ, zbugowanego buga :)

@misiek1784: Nadal istnieje refundacja, chyba że kupujesz za pomocą PSC.

@topic: I takie małe sprostowanie. Ten emulator co podałem jest na razie wyłączony (tylko dla adminów i modów), więc tam sobie nie zagrasz. Oznacza to nic innego jak to, że na rynku nie ma żadnego stabilnego priv'a/emulatora do The War Z.

@facos

Dzięki za pomoc , tylko teraz jest jakoś bez sensu bo trzeba niby czekać na jakieś aktywowanie konta... -,-

gierke chciałbym zobaczyć przed kupnem , bo jeszcze te dziwne wymagania... :o

Może ma ktoś jakieś konto i mi je "pożyczy"? :)

Kurde nie doczytałem ostatniego zdania :(

A masz może jakieś info kiedy będzie można obadać grę? :)

Prawdopodobnie pare tygodni/miesięcy/lat. Nie wiem :)

A co do przetestowania, to masz na alledrogo klucze 24h za 4-5 zł. W 100% legalnie :)

,,Prywatne serwery to piractwo, więc nara. Nikt nie poda Ci linku. Załatw sobie guest keya albo kup gre.''- ja po prostu nie trawie takich ludzi co piszą, że cos jest piractwem a sam z tego korzysta. poczytajcie dokładnie co pisał iCode z jednym z tematów o priv-ach do tej gry

Witam. Wiem , że istnieją privy tejże gry , i tutaj rodzi się moje pytanie - jak można sobie tą gierke przetestować? Oczywiście na jakimś prywatnym serwerze ? :) Nie ukrywam , że bardzo mi zależy , ponieważ jestem faem serialu The Walking Dead , a po obejrzeniu kilku gameplay`ów z gry jeszcze bardziej się nakręciłem :D

Jeżeli ktoś wie jak można sobie zagrać i byłby chętny zagrać również ze mną to będę wdzięczny za pomoc. :)