The WarZ szukam jakiegoś teamu

Siemka , szukam jakiegoś teamu do wspólnej gry , bo samemu głupio :D

Niestety mikro mi nie działa , ale tsa mam także ja bym do was pisał ;/

Jak ktoś zainteresowany niech się wypowiada tutaj :)

Ja z Paweleqqk często gramy, jednakże u nas TS to podstawa. Bez tego nie ma nawet co wychodzić z safe zone'u. Więc albo załatwisz sobie mikro, albo wątpię że znajdziesz kogokolwiek do wspólnego grania.

Tlumaczenie dla tego forum.

Ja z Paweleqqk czesto gramy, jednakze u nas TS to podstawa. Bez tego nie ma nawet co wychodzic z safe zone'u. Wiec albo zalatwisz sobie mikro, albo watpie ze znajdziesz kogokolwiek do wspolnego grania.

QQi pesymisto ^ ^

Może jednak ktoś się zgodzi :)

Też szczerze wątpię by ktoś się zgodził, ale cóż.. Czy mikrofon za 20 zł chociażby to taki wielki problem? : ) Wtedy nie tylko ułatwia Ci to granie w WarZ, ale też w inne gry, gdyby załóżmy ktoś szukał teamu : )

tez szczerze watpie by ktos sie zgodzil, ale coz.. Czy mikrofon za 20 zo chociazby to taki wielki problem? : ) Wtedy nie tylko ulatwia Ci to granie w WarZ, ale tez w inne gry, gdyby zalozmy ktos szukal teamu : )

W najblizszym czasie tez sie wyposaze w WarZ wiec tez moglbym zagrac ^^

(baz znakow interpunkcyjnych)

Ogólnie nie polecam gry. Za dużo hackerów masa bagów wgl kaszanka wyszła. Jak chcecie zagrać sobie w tego rodzaju gre zapraszam na DayZ (większe mapy, bardziej hardcorowa rozgrywka, lepszy klimat)

W DayZ juz gram dosc sporo i mi sie juz troche przejadlo wiec chce sprobowac czegos nowego.

Ja podobnie miałem, i w sumie teraz żałuje wydanych pieniędzy na gre ;/ Wszyscy tak hejtowali tą grę ale stwierdziłem że trzeba sprawdzić i teraz już wiem czemu taki hejt :D

w DayZ tez jest sporo hackerów np. ide i nagle wszyskich teleportuje do jednego miejsca i hacker rzuca granat w to zbiorowisko i zabija wszystkich, albo gram sobie robi sie czarny ekran i wszyscy na serwie umieraja ;/

To zobaczysz w WarZ 74% osoób hackuje. Aim bot Wall hack itd. Nie da się grać.

No to zobaczę :)

Mikro mam , ale nie działa mi wejscie w kompie

No i gitarka , moze ktos jeszcze sie dolaczy :)

To zobaczysz w WarZ 74% osoób hackuje. Aim bot Wall hack itd. Nie da się grać.

Buhahahhahaahahhahahaha! Zalozysz sie ze nie ma wiecej niz 2 haxow na mape? Za jakis czas bedzie ujednolicenie warz ze steamem i zobaczymy kto dalej bedzie uzywal programow biorac pod uwage to ze ban w warz jest rownoznaczny z banem steama. ^^

Polecam gre jak najbardziej, zapraszam do wspolnej gry ze mna i Paweleqqk, a juz niedlugo takze z Omega. Tylko czekac az powstanie pierwszy polski publiczny serwer.

Zainteresowanych graniem z nami odsylam do mojej sygnatury, pod podanym linkiem moje kontakty.

Siemka , szukam jakiegoś teamu do wspólnej gry , bo samemu głupio :D

Niestety mikro mi nie działa , ale tsa mam także ja bym do was pisał ;/

Jak ktoś zainteresowany niech się wypowiada tutaj :)