The Warz za SMS`a?

Witam. Czy jest możliwość zakupu tejże gry poprzez smsa ? Mam dużo pieniążków niepotrzebnych na koncie i mógłbym kupić grę jeśli dało by rade w ten sposób. Orientuje się ktoś? Ewentualnie może ma ktoś odpsrzedać konto wraz z emailem za jakiegoś smsa?

Raczej nie ma takiej opcji.

Bez szans

Trudno kupić PSC?

Kurde no to lipton , ktoś może odpsprzeda jakieś koncicho? Bo tak czekać na te przelewy ... a chciałbym gierke wypróbować jak najszybciej :/

@UP

W jaki sposób? Nigdy nie zajmowałem siętakimi płatnościami :D

Byłoby miło jak by ktoś wytłumaczył na czym to polega :D

Wiesz co kupujesz gre na własne ryzyko. Owszem gram w nią dość sporo, ale żeby czerpać przyjemność z gry musisz mieć własny team. Jest strasznie dużo hackerow i nie da się normalnie grać. A przelewy to jest nic jak masz konto bankowe

Idziesz do inmedio kupujesz psc za 50zł i już

Tak, psc ( paysafecard) to naprawde łatwy, bezpieczny i szybki sposob kupna. Jak nie wiesz o co chodzi to to jest taki paragon jak bys doladowywal komorke zobacz na necie gdzie w twojej okolicy masz sklepy z psc :)

Tak można zapłacić za pośrednictwem tel komórkowego...Piszecie że niema takiej opcji a nawet nikt nie sprawdził :D

Tak można zapłacić za pośrednictwem tel komórkowego...Piszecie że niema takiej opcji a nawet nikt nie sprawdził

Ciekawe gdzie? Aż z ciekawości byłem na stronce sprawdzić i jakoś nie znalazłem. :P

Dotpay--> mPay - płatność telefonem komórkowym... to sprawdzałeś??

A damy tyle samo co np za pośrednictwem karty?

Kwota 43.89 PLN, ewentualnie PSC lub przelew na poczcie...

Dotpay--> mPay - płatność telefonem komórkowym... to sprawdzałeś??

To jest płatność za pomocą komórki, a nie płatność komórką. Pieniądze i tak są ściągane z konta bankowego.

Witam. Czy jest możliwość zakupu tejże gry poprzez smsa ? Mam dużo pieniążków niepotrzebnych na koncie i mógłbym kupić grę jeśli dało by rade w ten sposób. Orientuje się ktoś? Ewentualnie może ma ktoś odpsrzedać konto wraz z emailem za jakiegoś smsa?