Cześć
jest to mój 1 temat sorrki za błędy xD. Ostatnio złapała mnie ochota na pogranie warcraft 3 prze lana (garena) w mapke the world jest to mapa rpg polegajaca na wbijaniu lvl robienia questow pokonywaniu ciezkich bossów czy byłby ktoś chętny zagrać ze mną do dyspozycji ts lub skype (wole ts) mam w tym roku 18 lat i w miare ogarniety na poczatku pomoge ogarnac w miare mape
gdybyśmy z pewna grupą ludzi przesli mape cała (troche to zajmie ) mozna takze pograc w inne mapy rpg
dzieki za przeczytanie
sorrki za błedy
jakie godziny są wypisane poniżej
The world w3 :D kto chce pograc
Ja to bym zagrał z tobą w słownik interpunkcyjny i gramatyczny.
Poza tym to jakie godziny grania? Wieczorne? Późne po południe?
Jakie godziny grania hmm obojętnie mi pasuje każda godzina. Aktualnie mam ferie więc mogę grać dzień i noc, a po feriach będę mógł zagrać po szkolę, czyli mniej więcej po 16 do 23-24.
Dzień i noc powiadasz A Wyjść z domu to nie łaska?

jest napisane "ŻE MOGĘ DZIEŃ I NOC" ale to zależy jak komu pasuję. Z domu wychodzę o to bać się nie musisz. Ale wychodzenie na dwór o kulach nie jest wcale zabawne.
Cześć
jest to mój 1 temat sorrki za błędy xD. Ostatnio złapała mnie ochota na pogranie warcraft 3 prze lana (garena) w mapke the world jest to mapa rpg polegajaca na wbijaniu lvl robienia questow pokonywaniu ciezkich bossów czy byłby ktoś chętny zagrać ze mną do dyspozycji ts lub skype (wole ts) mam w tym roku 18 lat i w miare ogarniety na poczatku pomoge ogarnac w miare mape
gdybyśmy z pewna grupą ludzi przesli mape cała (troche to zajmie ) mozna takze pograc w inne mapy rpg
dzieki za przeczytanie
sorrki za błedy
jakie godziny są wypisane poniżej