TheCrims - Składam ekipę!

Cześć,

szukam ludzi który kiedyś mieli już styczność z TheCrims i wiedzą co i jak. Runda startuje dzisiaj o 18.00 . Chętni podawać swoje nicki poniżej, będę dodawał od razu po starcie rundy.

Ja grałem w TC parę lat temu i powiem, że chętnie bym do niej wrócił. Oczywiście sporo się zmieniło od tamtego czasu więc 'aktualizacja'/zapoznanie się z nowościami zajmie mi trochę czasu.

Mój nick to vilczy ,

Jak masz jakiś aktualny i działający kalkulator to podaj link, to bardzo ułatwi sprawę na starcie. Dzięki.

http://www.crimsteam.site90.net/crimsteam/thecrims/thecrims_kalkulatory_rabunki.html

Ten jest chyba aktualny ale nie wiem :D

http://www.crimsteam....ki.htmlTen jest chyba aktualny ale nie wiem

Ten link blokuje mi mój firewall, więc to trefna/niebezpieczna stronka.

Ok, The Crims czas zacząć :)

Runda #68 rozpocznie się w środę, 2 października o godzinie 18.00 czasu GMT+2 / 16.00 czasu UTC.

Zaczynamy nową rundę aby ze swoją ekipą ponownie przejąć miasto i wygrywać nagrody.

Kiedyś TheCrims było najbardziej wciągającą grą przeglądarkową spośród wszystkich dostępnych. Dzisiaj jego popularność tylko trochę spadła, a sama gra dalej trzyma klimat i poziom.

Dodaj: Cichyz

Też chętnie zagram: Cybulex

Przepraszam za wprowadzanie w błąd, ale pisząc o "ekipie", nie miałem na myśli swojej. Oczywiście mam za sobą kilka rund, ale teraz do Crimsów nie wracam już. Chodziło o zareklamowanie nowego startu tylko.

Mam nadzieję, że ktoś i tak skorzysta z waszych zaproszeń, bo gra do dzisiaj ma branie i unikalny klimat, którego brakuje każdej prawie grze przeglądarkowej dzisiaj.

Kiedyś się grało ;p Teraz to już nie to samo TheCrims.

Kiedyś się grało ;p Teraz to już nie to samo TheCrims.

W sumie dlaczego nie to samo ? Mało się tam tak naprawdę zmieniło, layout ten sam, system ten sam, a tylko parę nowych rzeczy może zostało wdrożone ale poza tym to ten sam TheCrims w jakiego graliśmy te 7 lat temu. Dziwi mnie tylko fakt, że nikt do tej pory nie zrobił czegoś podobnego klimatem i tak dobrego jak ww gra gangsterska. Może fame tych klimatów nie przyjął by się dzisiaj, ale jak ludziom znudzi się fantasy, a karcianki się 'powycierają', to może...

Nie zauważyłem tego tematu wczoraj. Dzis o 18 startuje nowa runda #69 więc chętni niech się wypisują poniżej :)

Witam,

Tez sie pisze nick Cwanish

Dużo macie chętnych ? Ja zagram, nick Edwinion

Narazie są nas 3 osoby :) optymalnie by chyba było znaleźć 12 osób.Wtedy mozna te najbardziej wartosciowe skoki robic :)

Edwinion wyslalem zaproszenie :)

Szpital :( w moim wlasnym lokalu

ja skonczylem na 240 respa, 2 razy szpital i niesamowicie mnie tnie ; /

OK znowu gram :)

Jak robicie gang to dodajcie ewazdomu ;d

Cześć,

szukam ludzi który kiedyś mieli już styczność z TheCrims i wiedzą co i jak. Runda startuje dzisiaj o 18.00 . Chętni podawać swoje nicki poniżej, będę dodawał od razu po starcie rundy.