theHunter nowe? MMO

Tak jak w temacie wchodzę dziś na steam patrzę a tu dosyć fajny symulator za free i teraz pytanie grał ktoś lub słyszał ktoś coś o tym? Gra ktoś w to? Jak populacja? Gra wygląda całkiem nieźle. Tutaj macie screeny: http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=208140

Jbc. To jest do ściągnięcia za darmo na Steam

@edit Zapomniałem jeszcze dodać że gra posiada polski fanpage i z tego co widziałem wspierają oni polską wersje językową czy jakoś tak.

Ja w to grałem długi czas. Gra jest darmowa jednak oferuje w tej darmowości polowanie tylko na jelenie określonego gatunku. Resztę kupisz a to trochę kosztuje. Trzeba wykupić licencję myśliwego na dany obszar (kilka $), broń (kilka $) amunicję do danego gatunku (kilka$) i przydałyby się jakieś przynęty. W sumie jeśli chce się w to grać normalnie to trzeba bulić na dobrą sprawię skromny abonament. Nie jest to też gra stricte mmo. Można robić schadzki w kilka osób na jednej mapie ale do tego trzeba mieć premkę a to też kosztuje kilka $. A i zapomniałbym ... na zdobyczach można w jakiś tam sposób zarabiać realne pieniądze, ale nie pamiętam jak to działało.

Gra stara, bardzo stara. Według mnie nie warta gry.

Ok dzięki. Myślałem że darmowa a jednak za wszystko trzeba bulić hehe :)

Powiem tak TheHunter to najbardziej realistyczne Polowanie jakie jest na PC . Piękna grafika , wiele zwierzyn i do tego realistyczność . Owszem trzeba pochodzić trochę za nim się na coś złapiesz ale tak bywa w polowaniu właśnie . Co do płatności Członkostwa są tanie 70 zł za 3 miesiace potem 120 zł 6 miesięcy i 255 zł za 12 miesiecy i powiem tak polecam wydać 255 zł na rok mieć członkostwo wtedy macie wszystkie gatunki zwierząt i wszystkie rezerwaty ponad to bardzo dużo broni ubrań wabików itp dostaniecie w tym amunicje ktora przez te 12 miesiecy po każdym polowaniu bedzie się za darmo uzupełniać . Nie czytajcie tych głupich komentarzy że ta gra jest dnem itp bo ta gra to jest fenomenalna gitowska gra . Pozdrawiam

Tak jak w temacie wchodzę dziś na steam patrzę a tu dosyć fajny symulator za free i teraz pytanie grał ktoś lub słyszał ktoś coś o tym? Gra ktoś w to? Jak populacja? Gra wygląda całkiem nieźle. Tutaj macie screeny: http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=208140

Jbc. To jest do ściągnięcia za darmo na Steam

@edit Zapomniałem jeszcze dodać że gra posiada polski fanpage i z tego co widziałem wspierają oni polską wersje językową czy jakoś tak.