No Cześć! Witam! Czołem!
Jestem TheLevi i postanowiłem rozpocząć serię różnych zagrajmy w!
Konto na youtube hmm... posiadam od 23 stycznia 2011r. i przez ostatnie parę dni co nie było co robić pomyślałem a nóż widelec! może coś nagram!
No i zaczęło się nagrałem pierwszy filmik z serii "Zagrajmy w" mówię, do siebie nawet fajnie mi się to nagrywa,więc pomyślałem a dlaczego nie nagrywać?
Postanowiłem nagrać całą serię Wiedźmina i ją aktualnie nagrywam! Lecz tak dziś sobie myślałem dlaczego by nie nagrać też czegoś innego na przykład, zagrajmy w ut3 w Co-operative?
Przed nagrywaniem mojej serii z "zagrajmy w" nagrałem parę filmików z różnych gier multiplayer ale wtedy mnie to jakoś nie kręciło,dlaczego? Nie wiem może dlatego że siedziałem cicho? A może dlatego że miałem za dużo wolnego czasu ?
No nic a jednak! Postanowiłem nagrywać i chciałbym znać waszą opinię o moich Filmach/filmikach jak kto woli.
Sprzętu może nie mam zbyt dobrego dlatego nagrywam gry które tylko będę mógł i te które będą ciekawe ;]
Jeśli jednak zechcecie obejrzeć chociaż jeden odcinek z mojej serii "zagrajmy w" to przeczytajcie opis,ponieważ pierwsze dwa-trzy filmiki jeszcze nie były w najlepszej jakości dźwiękowej/graficznej dopiero od 4 odcinka wszystko jest tak jak powinno być
Link do Profilu na youtube: www.youtube.com/TheLeviProduction
Chętnych do oceny,oglądania, lub chociaż zaglądnięcia na mój kanał serdecznie zapraszam!
Z góry dzięki TheLevi.
Ps: Udzieliłem się na tym forum bo "siorka" miała tu konto mi mówiła dlaczego nie? Chcesz to napisz! ;D