TheLeviProduction Zagrajmy w! ;D

No Cześć! Witam! Czołem!

Jestem TheLevi i postanowiłem rozpocząć serię różnych zagrajmy w!

Konto na youtube hmm... posiadam od 23 stycznia 2011r. i przez ostatnie parę dni co nie było co robić pomyślałem a nóż widelec! może coś nagram!

No i zaczęło się nagrałem pierwszy filmik z serii "Zagrajmy w" mówię, do siebie nawet fajnie mi się to nagrywa,więc pomyślałem a dlaczego nie nagrywać?

Postanowiłem nagrać całą serię Wiedźmina i ją aktualnie nagrywam! Lecz tak dziś sobie myślałem dlaczego by nie nagrać też czegoś innego na przykład, zagrajmy w ut3 w Co-operative?

Przed nagrywaniem mojej serii z "zagrajmy w" nagrałem parę filmików z różnych gier multiplayer ale wtedy mnie to jakoś nie kręciło,dlaczego? Nie wiem może dlatego że siedziałem cicho? A może dlatego że miałem za dużo wolnego czasu ?

No nic a jednak! Postanowiłem nagrywać i chciałbym znać waszą opinię o moich Filmach/filmikach jak kto woli.

Sprzętu może nie mam zbyt dobrego dlatego nagrywam gry które tylko będę mógł i te które będą ciekawe ;]

Jeśli jednak zechcecie obejrzeć chociaż jeden odcinek z mojej serii "zagrajmy w" to przeczytajcie opis,ponieważ pierwsze dwa-trzy filmiki jeszcze nie były w najlepszej jakości dźwiękowej/graficznej dopiero od 4 odcinka wszystko jest tak jak powinno być ;)

Link do Profilu na youtube: www.youtube.com/TheLeviProduction

Chętnych do oceny,oglądania, lub chociaż zaglądnięcia na mój kanał serdecznie zapraszam! ;)

Z góry dzięki TheLevi.

Ps: Udzieliłem się na tym forum bo "siorka" miała tu konto mi mówiła dlaczego nie? Chcesz to napisz! ;D

Kanał całkiem spoko, ale zrób coś czego jest mało. Chętnie zobaczyłbym na twoim kanale Zombie Zenek, albo Sly Cooper and The Thievius Raccoonus

Całkiem spoko gierki, a bardzo żadko robione.

hmmm zombie zenek ciekawa nazwa dzięki za pomysł ukradnę se :D

^^ może zrobię którąś z tych gierek ^^ ale dzięki za pozytywne opinie

Brakuje w tym kanale trochę energii, bo lekko nostalgicznie.

No nic spróbuję być bardziej energiczny i komiczny ;)

Nie chodzi o "kosmiczność" tylko o byciu ludzkim, ja miałem takie odczucie że nagrywasz już 20 godzinę z rzędu i za chwile uśniesz. :) No i także jak kolega wyżej czekam na coś co się jeszcze nie przejadło, coś czego nie nagra taki laik jak Madzia, JJoker, Rock. Tak, własnie tak, nazywam ich laików bo kaleczą 90% gier. To że ktoś potrafi robić wspaniałe budowle w mc lub inny potrafi napisać ładną recenzję nie oznacza że potrafią robić coś innego, np. grać w gry. Jeśli miałbym odnieść się do Ciebie, myślę że stać Cie na więcej, obym się nie mylił. Może ponagrywaj filmiki z tych gier które lubisz? Nie ma nic lepszego jak czuć się w swoim żywiole i przechodzić grę znając ją od podszewki. Pokaż że potrafisz bawić się tym wszystkim, nagrywanie to nie tylko sztywne ukazywanie gier takimi jakie są, ale także wnoszenie coś swojego. Mile widziane komentarze, z(a)grywki , coś co przyciągnęłoby uwagę na tyle, by dotrwać do końca odcinka z myślą "ciekawie kiedy kolejny". Daję suba aczkolwiek będę uważał na to co wychodzi. (Ps Mniej więcej raz w tygodniu biegam po kanałach i przeglądam je w celu weryfikowania czy sub nadal się należy czy nie.) Pozdrawiam.

up nie kosmiczność ale komiczność ,to troszkę się różni.

No dobra dzięki ;) ostatnio i tak myślałem czy nie robić też jakiejś gry którą w którą już kiedyś grałem to będę bardziej obeznany i postaram się utrzymywać całą akcję w napięciu ;)

Z góry dzięki QQiCode za twoją rozwiniętą wypowiedź spróbuje się zastosować do twoich porad i zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

No Cześć! Witam! Czołem!

Jestem TheLevi i postanowiłem rozpocząć serię różnych zagrajmy w!

Konto na youtube hmm... posiadam od 23 stycznia 2011r. i przez ostatnie parę dni co nie było co robić pomyślałem a nóż widelec! może coś nagram!

No i zaczęło się nagrałem pierwszy filmik z serii "Zagrajmy w" mówię, do siebie nawet fajnie mi się to nagrywa,więc pomyślałem a dlaczego nie nagrywać?

Postanowiłem nagrać całą serię Wiedźmina i ją aktualnie nagrywam! Lecz tak dziś sobie myślałem dlaczego by nie nagrać też czegoś innego na przykład, zagrajmy w ut3 w Co-operative?

Przed nagrywaniem mojej serii z "zagrajmy w" nagrałem parę filmików z różnych gier multiplayer ale wtedy mnie to jakoś nie kręciło,dlaczego? Nie wiem może dlatego że siedziałem cicho? A może dlatego że miałem za dużo wolnego czasu ?

No nic a jednak! Postanowiłem nagrywać i chciałbym znać waszą opinię o moich Filmach/filmikach jak kto woli.

Sprzętu może nie mam zbyt dobrego dlatego nagrywam gry które tylko będę mógł i te które będą ciekawe ;]

Jeśli jednak zechcecie obejrzeć chociaż jeden odcinek z mojej serii "zagrajmy w" to przeczytajcie opis,ponieważ pierwsze dwa-trzy filmiki jeszcze nie były w najlepszej jakości dźwiękowej/graficznej dopiero od 4 odcinka wszystko jest tak jak powinno być ;)

Link do Profilu na youtube: www.youtube.com/TheLeviProduction

Chętnych do oceny,oglądania, lub chociaż zaglądnięcia na mój kanał serdecznie zapraszam! ;)

Z góry dzięki TheLevi.

Ps: Udzieliłem się na tym forum bo "siorka" miała tu konto mi mówiła dlaczego nie? Chcesz to napisz! ;D