ThePolish

Yo :D

Zapraszamy do polskiego clanu (jak sama nazwa mowi^^) ThePolish.

Oto nasza strona i forum :

http://thepolishs4.dbv.pl/forum/index.php

Jezeli chcecie dolaczyc to piszcie na forum w temacie rekrutacja .

Zapraszamy do rejestracji i wspolnej gry :D

Dobra wchodzę na te forum, pierwsze co mi wpadło w oko, to "PC", patrze opis a tam : ch*j wi od czego to skrót XD". Normalnie lałem ze śmiechu.

A może być zagrał w S4, ale motywacja musi być dobra :P

ah pamiętam jak robiło się stronki na dbv, tnb... niestety żadna nie wypaliła. A modyfikowałem je na każdy sposób i Tobie radzę to także. W necie jest od cholery poradników. I radzę popracować nad nazwą, przyciąga młodocianych graczy ,a odrzuca starszych. Denerwuje mnie moda patriotyzmu w internecie jest nie żywa i niekompletna.

Osobiscie tez nie lubie takich nazw i nigdy nie zakladam czegos w stylu "Polacy,PolskieZiomy,HusariaPL,Ziomy" itp ^^, ale to nie ja jestem masterem tylko Kosper i on wymyslal nazwe. Ja z poczatku tylko troche poustawialem i napisalem tu temat, wiec jezeli ktos chce dolaczyc to zapraszam bo malo co polakow w S4 gra , a jak cos to spotkasz raz i pozniej ni slychu ni widu :P

Nie piszcie ze polacacie gdzies cos robic. To nie bedzie jakas strona na duzo osob wiec nie bedzie zamulala.

Piszcie tylko jezeli macie jakies pytania co do clanu.

polecam robić strony na NukedKlanie na systemie CMS ;]

Czemu te nazwy musza byc tak idiotyczne?

"ThePolish" - polski.. polski co?

Nazywajcie te klany jakos z sensem, bo az szkoda.

Omg... Arturnik, mówił że to nie on stworzył ten klan prawda?

A resztę sam możesz sobie dopisać, np. ThePolish Hussars XD

człowieku, jeśli Ci się nie podoba polski autyzm internautów, to możesz po prostu nie czytać.

I wez tu napisz ogloszenie clanu. Kazdy musi sie wbic do tematu ,zeby nabic posta ktory nic nie wnosi . Prosze o zamkniecie . Jezeli ktos bedzie chcial dolaczyc to macie kontakt w 1st poscie.

Yo :D

Zapraszamy do polskiego clanu (jak sama nazwa mowi^^) ThePolish.

Oto nasza strona i forum :

http://thepolishs4.dbv.pl/forum/index.php

Jezeli chcecie dolaczyc to piszcie na forum w temacie rekrutacja .

Zapraszamy do rejestracji i wspolnej gry :D