TheWest

Czy kiedykolwiek marzyłeś , aby wcielić się w postać westernowego zawadiaki ?

Lubisz grać grupowo i wspierać swoich sojuszników na każdym kroku ?

Satysfakcjonuje cię zdobywany ekwipunek ?

Lubisz rozkładać statystyki według własnych upodobań ?

Odpowiedź :

www.the-west.pl !!

Jedyna gra na internecie , która oddaje tak wiernie klimat dzikiego zachodu.

Mamy możliwość ( po uzyskaniu 10 poziomu ) wcielić się w jedną z 4 postaci :

-Zawadiaka czyt. Niepokonany w pojedynkach

-Żołnierz czyt. Najlepszy w obronie , jak i w podbijaniu fortów

-Budowniczy czyt. Zbuduj swoje własne niepodległe miasto !

-Poszukiwacz Przygód czyt. Wykonuj tysiące questów !!

Po wybraniu postaci możemy pojedynkować się ( jeżeli tylko dołączyliśmy do miasta ) BĄDŹ zbudować swoje unikalne miasto !

Mnóstwo itemków w sklepach , ubogie premium i satysfakcja z lvl-u , dodatkowo niepowtarzalna atmosfera...

Nic dodać , nic ująć !

Rejestrować się i grać !!

Gra warta uwagi. Grałem w nią dość długo, zaszedłem dość daleko. Nikt nie był w stanie pokonać mnie w obrszarze 3x3 :]. Ale gra ma swoje wady. To cholerstwo zżera mase czasu jak i nerwów. Jesli nie poświecisz jej dość dużej ilości czasu... nic nie zdziałasz.

Co do czasu to się zgadzam. Gra wymaga stałego nadzoru (m.i zmiany prac po upływie czasu lub zmiany osoby , którą atakujemy).

Level na początku leci wolno , ale wmiare czasu coraz to szybciej. Naprzykład na 35 leci ci gdzieś tak samo jak na 10 , bo za pojedynek dostajesz tam 6x więcej expa...

Gra bardzo dobra, sam w nią grałem długi czas, ale w końcu staje się zbyt schematyczna. Polecam, ale nie gwarantuję, że jest to gra na więcej niż 4-5 miesięcy.

Dla mnie nudn ajak flaki z olejem naprawde fajne szukać 2x2h fragment drutu kolczastego na 10%...........

Grałem w to kiedyś na początku całkiem fajnie się grało.Ale po jakimś czasie nudził mnie ten ogólny schemat rozrywki który polega na czekani x czasu aż wykona twoj avatar jakąś pracę.Polecam faną Bitefight-a a tym którzy nie lubią bitefighta to tej gry nie polecam bo to jest prawie to samo tylko troszeczkę rozbudowane.

Strasznie zanudza, grając tydzień już mam dość >.<

Nabijacze postów odkopują temat pod osłoną nocy. Nie ładnie :angry:

Czy kiedykolwiek marzyłeś , aby wcielić się w postać westernowego zawadiaki ?

Lubisz grać grupowo i wspierać swoich sojuszników na każdym kroku ?

Satysfakcjonuje cię zdobywany ekwipunek ?

Lubisz rozkładać statystyki według własnych upodobań ?

Odpowiedź :

www.the-west.pl !!

Jedyna gra na internecie , która oddaje tak wiernie klimat dzikiego zachodu.

Mamy możliwość ( po uzyskaniu 10 poziomu ) wcielić się w jedną z 4 postaci :

-Zawadiaka czyt. Niepokonany w pojedynkach

-Żołnierz czyt. Najlepszy w obronie , jak i w podbijaniu fortów

-Budowniczy czyt. Zbuduj swoje własne niepodległe miasto !

-Poszukiwacz Przygód czyt. Wykonuj tysiące questów !!

Po wybraniu postaci możemy pojedynkować się ( jeżeli tylko dołączyliśmy do miasta ) BĄDŹ zbudować swoje unikalne miasto !

Mnóstwo itemków w sklepach , ubogie premium i satysfakcja z lvl-u , dodatkowo niepowtarzalna atmosfera...

Nic dodać , nic ująć !

Rejestrować się i grać !!