THQ wyprzedaje!

Witam!

THQ robi wyprzedaż swoich produktów z powodu słabego budżetu, tą promocją (tak wyczytałem) próbują zebrać z powrotem trochę gotówki.

Mianowicie za jedynie 1$ będzie można nabyć aż 6 gier:

-Darksiders

-Metro 2033

-Red Faction

-Company of heroes + 2 dodatki

Za dopłaceniem kolejnych 5$ można dostać będzie "w promocji" Saintrow the Third.

Oczywiście będzie można zapłacić dużo więcej, promocja polega na "daj ile możesz". Widziałem sumy przekraczające ponad 1,500$, więc stosunkowo sporo.

Pewnie większość z was słyszała o tej ofercie, ale może jest garstka osób które nie wiedziały (w tym ja, dowiedziałem się niedawno i zechciałem się podzielić, bo promocja warta uwagi)

Promocja oczywiście jest ograniczona czasowo, będzie trwać jeszcze 10 dni.

Link do promocji: https://www.humblebundle.com/

Pozdrawiam!

Shei.

hmmm nie widzę żeby to było za 1$ albo nie mogę tego znaleźć i to są pudełkowe czy do pobrania?

Przy wyborze ilości płatności, trzeba zaznaczyć "custom amount" i wpisać swoją kwotę ( w tym wypadku 1$)

Dokładnie zakupujesz klucze steam, czyli grę pobierasz.

Pozwolę sobie zacytować:

Pay $1 or more for Steam keys for Company of Heroes (and its two full-blown expansions Opposing Fronts andTales of Valor), Darksiders, Metro 2033, and Red Faction: Armageddon. And if you pay over the average price you’ll also receive the extraordinary Saints Row: The Third!

Jest to humble bundle. Płacisz ile chcesz (chyba minimum 1$) i dostajesz gry (raczej wersja cyfrowa, pudełek by do tylu ludzi nie wysyłali). Po wpłaceniu większej ilości, w tym wypadku ponad 5$, dostaniemy coś jeszcze.

dzięki za info, już zakupione teraz tylko ściągnąć 33 gb, przez paypal zapłaciłem 3,25 zł

Za 1$ 6 gier czy tylko 1? A jak zapłace 5$ to dostane wszystkie tam gry czy tylko SR:3 ? I jak mam wymienić pln zeby kupić coś w dolarach, aha musze miec paypal :< Ale tam nie mam żadnej kasy ;/ Chyba że da sie wplacic z banku pieniądze w postaci PLN na paypal ja zaplace za gry i to mi z paypala przeliczy na USD?

@Edit:

Ok kupie sobie na allegro dzieki za cynk, lubie to!

a to dać all to THQ czy roździelić?

Ludzie Humble Bundle to jest strona na której można kupić gierki rożnych wydawców zależnie od paczki jaką przygotowali.

Płacąc 1$ otrzymasz 6 podstawowych gier. Płacąc 5$+ otrzymasz 6gier + Saints Row.

Pieniądze rozdzielasz jak chcesz. Możesz dać wszystko na akcje charytatywne.

I to nie jest wyprzedawanie gier bo THQ kasy nie ma.... Nie rozsiewaj takich plotek. Od zawsze na Humble Bundle można kupić gry za 1$.

żeby mieć kaske na koncie paypal pieniądze muszą być przelane z konta bankowego zarejestrowanego na takie samo imię i nazwisko jak konto paypal, paypal sam przelicza złotówki na dolary, ruble, zajczyki, funty .......... dostajesz 1 (słownie jeden) kod do steam, po aktywacji tego kodu możesz ściągnąć 6 gier, kod z humble bundle nie przychodzi na maila tylko klika się link i na stronce humble po kliknięciu butonu "steam" w tabelce pokazuje się kod

jak nie wiecie jak kupić kupcie na allegro za 20 zł

A można tam płacić za pomocą PaySafeCard??

nie

szkoda, że sie nie da wysłać sms'a, bo nie ogarniam za bardzo paypala :C

Ja teraz tylko czekam aż pieniążki przejdą mi z banku na PayPal i będzie git :)

jak nie wiecie jak kupić kupcie na allegro za 20 zł

Na allegro za 5,55zł. Chyba nawet sobie zakupie. ;)

http://allegro.pl/the-humble-thq-bundle-steam-metro-2033-najtaniej-i2834163353.html Ja tutaj kupiłem za 6,39 :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja tutaj. Po 5min przyszedł do mnie mail z kodem na gierki.

za 5 zł a za 20 zł masz z sainst rowem 3

I to nie jest wyprzedawanie gier bo THQ kasy nie ma.... Nie rozsiewaj takich plotek. Od zawsze na Humble Bundle można kupić gry za 1$.

Tak to jest jak się "nób" dorwie do internetu. Nie miej mi tego aż tak za złe :C

Sam już grałem w SR3 wiec skupię się tylko na tych 6 :)

Witam!

THQ robi wyprzedaż swoich produktów z powodu słabego budżetu, tą promocją (tak wyczytałem) próbują zebrać z powrotem trochę gotówki.

Mianowicie za jedynie 1$ będzie można nabyć aż 6 gier:

-Darksiders

-Metro 2033

-Red Faction

-Company of heroes + 2 dodatki

Za dopłaceniem kolejnych 5$ można dostać będzie "w promocji" Saintrow the Third.

Oczywiście będzie można zapłacić dużo więcej, promocja polega na "daj ile możesz". Widziałem sumy przekraczające ponad 1,500$, więc stosunkowo sporo.

Pewnie większość z was słyszała o tej ofercie, ale może jest garstka osób które nie wiedziały (w tym ja, dowiedziałem się niedawno i zechciałem się podzielić, bo promocja warta uwagi)

Promocja oczywiście jest ograniczona czasowo, będzie trwać jeszcze 10 dni.

Link do promocji: https://www.humblebundle.com/

Pozdrawiam!

Shei.