Three days grace

Witam, znowu jestesmy na siłownia! Chcialbym wam pokazac drodzy uzytkownicy fajna kapele Hard rockowo - Alternatywno rockową, no przynajmniej dla mnie jest fajna. Zwie sie Three days grace, nie jest w Polsce chyba zbytnio znana. hyhy to wam wstawie kilka fajnych kawalkow! Nie pisze Polskich znakow, jestem zly!

Ta piosenke slyszalem jako pierwsza! -

Lecim kolejna! -

Hyhyhy, teraz musicie to skomentowac!

Nie musimy -.-'

A Three Days Grace jest w miarę popularne w Polsce, przynajmniej na około mnie. Dobrzy są, ale w pewnym momencie człowiek stwierdza że wszystkie piosenki o tym samym

Nie musicie? Ja zadzialalem na twoja podswiadomosc, piszac tak! To byl k**wa taki "czar"! B) Jestem Magiem

Chłopcze, 3DG wymiatało, wymiata i wymiatać będzie!

Mój ulubiony zespół 4ever!

W Polsce są dosyć znani, nawet kupiłem(!) orginalną(!!!) ich ostatnią płyte.

1 raz usłyszałem ją w Themie Smackdown vs Raw i odrazu się "zakoffałem"

3DG 4EVER!!!!!!!!!!!! :D :D :D

PS. Hard Rock to Lordi czy Disturbed :D

Disturbed to metal :D

Disturbed to metal

Hehe dobre dobre, kariera w kabarecie jak nic :D

A tak "rili" nawet Draiman mówi że to Hardrock. Więc coś w tym jest.

Ale to nie o tym temat ;)

Pewnie, że ta kapela jest znana w Polsce. Nawet bardzo. Dodam jeszcze, że jest jedną z najlepszych, jakie znam. ;]

Dla mnie syf. Nie jestem muzykiem, nie znam sie na tym, wiec nawet nie potrafie tego przedstawic w argumentach, ale ze slucham rocka i metalu, to zwyczajnie moge stwierdzic, ze goscie sa slabi. Takie to slodkie jakies, proste i bez ambicji...Oczywiscie to tylko moje zdanie i nie krytykuje waszych gust, ot pisze tylko, ze mnie sie nie podobaja.

Dla mnie syf. Nie jestem muzykiem, nie znam sie na tym, wiec nawet nie potrafie tego przedstawic w argumentach, ale ze slucham rocka i metalu, to zwyczajnie moge stwierdzic, ze goscie sa slabi. Takie to slodkie jakies, proste i bez ambicji...Oczywiscie to tylko moje zdanie i nie krytykuje waszych gust, ot pisze tylko, ze mnie sie nie podobaja.

Kilka ciekawych kawałków,a tak mogę przyznać rację Dzzz

Powiem szczerze że wiele zespołów ma kilka fajnych kawałków a reszta to syf no ale nie da się miec wszystkiego. A co do tematu:)

3DG wymiata:D no i jeszcze Linkin Park:) ( nie każdy umie krzyczeć przez 17sec na 1 dechu:D:)

3DG to jeden z najlepszych zespołów jakie znam!

3DG 4EVER!

Mogą być.Nic dodać,nic ująć

Nie są najlepsi, ale fajne są kawałki.

Witam, znowu jestesmy na siłownia! Chcialbym wam pokazac drodzy uzytkownicy fajna kapele Hard rockowo - Alternatywno rockową, no przynajmniej dla mnie jest fajna. Zwie sie Three days grace, nie jest w Polsce chyba zbytnio znana. hyhy to wam wstawie kilka fajnych kawalkow! Nie pisze Polskich znakow, jestem zly!

Ta piosenke slyszalem jako pierwsza! -

Lecim kolejna! -

Hyhyhy, teraz musicie to skomentowac!