Tibia antica(pvp)albo refugia(non)

Siemka szukam ludzi do grania w tibie na świecie antcia(pvp) refugia(non pvp)

A wiec na antcie mam 12 lvl :) od niedawna gram druidem ale na refugi gram knight 75lvl

Kto chętny pisać priv , skype szera9595 albo w temacie

UWAGA NIE MAM ZAMIARU ZMIENIAĆ SERVER

Ps warto przypomnieć że jest 2x exp skil i mlvl więc można wbić 13+ lvl w 1 dzień

Witam. Właśnie nie dawno myślałem nad powrotem do tibi. Na antice nie mam postai ale za to na refugi 60 kngiht, 40(coś) Paladin. Mozemy ewentualnie od nowa zacząć od nowa (było by fajnie)

Moje gg:40831426, SP: dapsi_12, Mam też pokój na TS3.

Witam też bym pograł ale od nowa :) Wybieram Refugie, zacznę grać po południu :) odezwę się do was na gg lub skype ;)

to bardzo ładnie że all na refugi :D nie muszę się przenosić

ja bym wolał PvP wiekszy fun i cała kwintesencja tibi

Mi to w sumie obojętnie(PVP-NPVP), ale kwestia tego czy gramy od nowa czy nie.

ja nie gram odnowa :) za dużo wbiłem

Ja gram od nowa nick Aphaios :) narazie 7 lvl

ładnie :D exp exp exp

Można poczekac za niedługo wejdą dwa swiatu USA i EU - gdzie na stałe jest 2x exp i 2x skille i są to serwery PVP;d - mozna podbijac tylko ekipe trzeba dobrą skołowac by questy carrować

Można poczekac za niedługo wejdą dwa swiatu USA i EU - gdzie na stałe jest 2x exp i 2x skille i są to serwery PVP;d - mozna podbijac tylko ekipe trzeba dobrą skołowac by questy carrować

"Niedługo", czyli równie dobrze mogą wejść za pół roku, chociaż sam mam nadzieje, że w wakacje je wprowadzą. Na pewno bedzie można popekować, bo połowa tibijskiej społeczności pewnie się na nie rzuci, i nie bedzie transferu postaci.

Prosze o wpisywanie się według wzoru :

Nick:
Świat:
Profesja:
Level:
Skype/GG:
Posiadanie TS3:

Może ja zacznę B)

Nick: Dacler

Świat: Refugia

Profesja: Druid

Level: 15

Skype/GG:Dapsi_11/40831426

Posiadanie TS3: Tak

Jak by ktoś chciał ip i hasło do TS3 to pisać PW bądż GG/SKYPE.

Aman Stonefist

Refugia

Knight

75

skype Szera9595

TS nie mam

altaron.pl co wy na to ?:) tani pacc za sms

niee ots i to jeszcze z pacem za sms :(

to nie jest ots ;) to jest nowa gra

Człowieku nie reklamuj OTS w temacie który jest poświęcony RL.

hmmm.. to wkoncu antica czy refugia? fajnie by bylo na Antice, gdyby wszyscy zaczeli od nowa:P no tam oprocz szery bo on ma juz tam z 20lvl pewnie:P

nie wiem mógł bym na antice mam tam 16 druida :) ale na refugi już mam 77 więc na antice mogę bocić

hmmm.. to wkoncu antica czy refugia? fajnie by bylo na Antice, gdyby wszyscy zaczeli od nowa:P no tam oprocz szery bo on ma juz tam z 20lvl pewnie:P

Bocić powiadasz, no to nawet nie wpisuje się na liste.