Tibia [Antica]

Witam !

Tak jak w temacie szukam paru chętnych osób do gry w tibie na serwerze Antica , sam zacząłem przed paroma minutami , ale jeżeli ktoś ma tam postać i chciałby się dołączyć to nie ma problemu.Mam 19 lat i dużo czasu spędziłem w tibii i po każdej przerwie uważam że warto wracać bo gra ma dużo do zaoferowania.

Wymagania :

17+ , najlepiej mikro i ts , no i kupno premki to oczywistość

Jakieś pytania możecie zgłaszać tutaj na forum ew. w grze Nick : Thrais

do rynsztoka z nim ! :D co on odwalił przyszedł grać do nas na nike, posiedział chwilę na ts i zmył się :[

Szkoda ze nie nagrałem przyszedłem zebrała się cała ekipa i po 5 min zaczęły się najazdy na kazdego z osobna oraz obwinianie się przez kogo padli , sorry chłopaki nie mam zamiaru grac w takiej ekipie...

nikt się nie obwiniał - my tak gadaliśmy do siebie z gostkiem, bo się znamy już długo, a to tylko żarty, potem było cicho już ;p pierwszy i ostatni raz tak było ;p

Witam !

Tak jak w temacie szukam paru chętnych osób do gry w tibie na serwerze Antica , sam zacząłem przed paroma minutami , ale jeżeli ktoś ma tam postać i chciałby się dołączyć to nie ma problemu.Mam 19 lat i dużo czasu spędziłem w tibii i po każdej przerwie uważam że warto wracać bo gra ma dużo do zaoferowania.

Wymagania :

17+ , najlepiej mikro i ts , no i kupno premki to oczywistość

Jakieś pytania możecie zgłaszać tutaj na forum ew. w grze Nick : Thrais