Twoje argumenty są dosyć mocne, No nic niebawem będę w domu zobaczę poexpie, zobaczymy co dalej ;3 za darmo jest wiec czemu by nie, a jeśli wciągnie to Pacc nie jest problem aczkolwiek tu zalecają kupić odrazu.
Tibia Antica
Ja powiem tak na facc da się expić nie jest tragedia ale nie sorcem/druidem. Na faccu będziesz bił po 5 ze spella co jest na 8lvl i z rózgi trochę dmg i tyle. Na pacc to start odrazu z exori vis itp wchodzi już ładny dmg + manasy to szybko mlvl leci i do tego offline training. Na Morcie coś kasy/eq mogę dać ;P Ja Druidem na mistrock na Yalahar bez mlvla itp od 8 lvla expiłem to nawet nie maniacząc wbiłem 30 lvl i w tym czasie całkiem ok mlvl spamując exori tera + manasy. Potem cycki padały mega szybko. Wiadomo zawsze można skoczyć na alchemiczną z exori flam tam kaska leci ;D Na 33 dragi druidem można lecieć a sorcem Earth Elementale albo hardcorowo spike z avalanche gdzie exp jest w 20min/lvl haha ogólnie expów jest masa. Na faccu znowu się zanudzisz haha bijąc tylko z łapy te cycki/minosy.
Ci co piszą, że "Bez cc sorcem to katorga" nie mają pojęcia o tej grze. Jakbyś kupił ccki to nie odczujesz przyjemnosci z gry, no może na chwilę, później szybko się znudzi. Mało tego sorcem się szybciej expi bez cc jak ekiem z cc. Naprawde pomyślcie a później piszcie.
Z racji tego ze długo nie grałem nawet bardzo mało rozumiem o co chodzi, po prostu pogram troszkę i jeśli będzie przyjemnie kupie pacca, jak sorccer ma się ze spelami sporo ich trudno to ogarnac? A co do armorow to on nosi inne niż reszta np knight tak pytam bo dawno nie grałem a jak grałem w tobie to tylko knightem, jestem totalnym newbie.
Nosi inne na mlvl czy protekcje od żywiołu ;P Ja nie mówie o kupnie 1000000cc tylko ja mu zarzucę na początku hajsik co styknie żeby z samej rózgi nie bić. Wyślij mi nick na priv to za 30min Ci coś dam ;P
ps. Teraz w eq Knighta można się pogubićxD
Dziękuje za pomoc ale na prawdę nie trzeba, dopiero będę zasiadał do robienia postaci ale na pewni się odezwę jak wyjdę z mainlandu i nie
bede dawal rady, jakie miasto na początek byś poleciał do wyboru?
Na facc Thais żeby cyclopy bić a jak się boisz cycków to Venore Amazon Camp ;P
Ale nick wyślij bo podstawowe eq rzuce chociażby ;P I pomogę ogarnąć co nie co choćby w samym interfejsie. Bierz stałego klienta a nie web.
Dobra odrazu ci podeśle nick jak tylko zrobie postać z góry dzięki za pomoc
Szczerze to bez pacc sorcem cieżko (Chyba, że jesteś cierpliwy i lubisz stać pod depo i robić mlvl). Jak masz pacc to stawiasz na off training i praktycznie mlvl leci z lvlem, tylko później się schody robią, chyba, że nie przeszkadza Ci 250 lvl i 65 mlvl Tak czy siak będziesz musiał poświęcić chwile na mlvl, ale nie tyle co na facc. ;p Tak jak mówisz, pograj kilka dni a sam zdecydujesz.
Expie właśnie sobie na Morcie ;3
takie pytanko z innej beczki moze ma ktos ochote pograc na Non-pvp ?:) mam postac na Securze hehe chetnie tez bym pograł, jak by duza liczba graczy sie zebrala chetnie tez sie przeniose na jakis serwer tibia to klasyk o ktorym sie tak szybko nie zapomina
Non-pvp? Bezsens.
Nigdy tego nie rozumiałem. Jak ktoś mi przeszkadza to go zabijam a tutaj?
P.S. Lurowanie mobów zazwyczaj odpada, bądź same moby nie będą w stanie zabić gościa.
no może i bez sens, to gdzie gracie ? chętnie bym zaczął gdzieś myślę nad ta Mortą lub Anticą
@edit
stworzyłem postać na Morcię, jutro kupię pacc chętnie z wami pogram mój nick Pan Patrick
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy warto po latach wrócić do gry, jak się miewa populacja czy 700 osób na świat tibi to dużo czy też nie , nie pamiętam dokładnie jakie ilości gracze przypadały na realm w czasach świetności tibi więc chciałbym zapytać, czy nadal może sprawić mnóstwo zabawy ten tytuł, z góry dziękuje za odpowiedzi