(Tibia) Chętni do pogrania ? :)

Witajcie :P

Jakoby nie było naszła mnie ochota na pogranię w Tibię...., Nie wiem dlaczego może poprostu sentyment,ale ciągle do niej wracam ;)

Otóż sprawa wygląda następująco,szukam paru,niewielu osób do pogrania na serwerze Xerena.

Dlaczego na serwerze Xerena?

-Jeden z serwererów na którym jest mało graczy.

-Wiele wolnych Expowisk.

-PVP :))

Lecz bez minusów się nie obejdzie m.in słaba dostępność ekwipunku.

Sam niedawno zacząłem mam raptem 15 poziom,ci którzy grali już kiedyś wiedzą że to jest chwila,więc nie problem mnie dogonić :)

Wymagania? Niezbyt sprecyzowane.

-Conajmniej 15 lat,sam mam prawie 20.

-Minimalna wiedza o samej grze.

-Kultura osobowa.

-No i jaki kolwiek komunikator głosowy,przetrawie wszystko skype/ts3 i tak dalej...

Dzięki że poświęciliście chwile uwagi memu postu. ;)

Szkoda, że dopiero teraz piszesz. Dwa dni temu zacząłem na Securze a już mi się nie chce zmieniać świata :P Powodzenia tak czy owak!

Szkoda, że dopiero teraz piszesz. Dwa dni temu zacząłem na Securze a już mi się nie chce zmieniać świata Powodzenia tak czy owak!

No nic,miłej gry życzę :)!

Siemanko!

Szkoda, że zacząłeś grać na Xerenie. Jakbyś zmienił serwer to zapraszam na Kyre! Tak samo jak na Xerenie gra mało osób i większość expowisk jest wolna.

Jak zmienisz zdanie to napisz.

Powodzenia ;)

Siemanko!Szkoda, że zacząłeś grać na Xerenie. Jakbyś zmienił serwer to zapraszam na Kyre! Tak samo jak na Xerenie gra mało osób i większość expowisk jest wolna.Jak zmienisz zdanie to napisz.Powodzenia

Wiesz... Trochę mnie odrzuca ciągłe zaczynanie "od nowa" :)

Ogólnie mnie dziwi, czemu nie zacząłeś na aurorze... Nie dość, że jest 2x przez co gra się przyjemniej, to skoro lubisz PVP, to tym bardziej powinieneś iść na server gdzie jest jak najwięcej osób, a nie jak najmniej ;p

Jak patrzysz pod względem pvp to się pisze tylko na jakimś ots bo poprostu lubię oro :D a na realu ograniczają mnie te rs i bs po kilku zabójstwach :/

Ogólnie mnie dziwi, czemu nie zacząłeś na aurorze... Nie dość, że jest 2x przez co gra się przyjemniej, to skoro lubisz PVP, to tym bardziej powinieneś iść na server gdzie jest jak najwięcej osób, a nie jak najmniej ;p

Dlaczego pytasz...

Dużo osób na serwerze,co skutkuje zajętymi expami,a mnie zajęty exp nie satysfakcjonuje,nie istotnym jest 2x exp.

Ja z chęcią z Tobą pogram :). Pisz PW

Witaj, też chętnie pogram z fajną ekipą w Tibie.

Mam 15 lat, kultura osobista jest i TS3 naszego portalu może służyć jako komunikator głosowy.

Pisz na pw lub gg.

Pozdrawiam!

Shadowcore ! tam grajcie

Shadowcore ! tam grajcie

Podziękuje za Ots ;)

Witaj, też chętnie pogram z fajną ekipą w Tibie. Mam 15 lat, kultura osobista jest i TS3 naszego portalu może służyć jako komunikator głosowy.Pisz na pw lub gg.Pozdrawiam!

Już się komunikuje.

Nie wiem, nie wiem. Ostatnio też pisał gościu o tym, pograłem z nim 5 dni, wbiłem 33 lvl ed, pacca kupiłem wszystko teges było fajnie i co? gość stwierdził, że już mu się nie chce. 25 dni pacca poszło... cała postać stoi nieruchoma od tamtego czasu. Nie wiem czy chcę znowu zaczynać od nowa jeśli ma tak znowu być i obietnice nic nie dadzą, tamten też mi obiecywał...

Nie wiem, nie wiem. Ostatnio też pisał gościu o tym, pograłem z nim 5 dni, wbiłem 33 lvl ed, pacca kupiłem wszystko teges było fajnie i co? gość stwierdził, że już mu się nie chce. 25 dni pacca poszło... cała postać stoi nieruchoma od tamtego czasu. Nie wiem czy chcę znowu zaczynać od nowa jeśli ma tak znowu być i obietnice nic nie dadzą, tamten też mi obiecywał...

Ja nic nie obiecuję ;)

Do niczego również nie zmuszam.

Chcesz to możesz znami pograć,nie chcesz nie musisz ;)

Ja z chęcią z Tobą pogram . Pisz PW

Pisz na gg 31179716 Wieczorem zaczynamy ;)

mod_ico.png
Korzystaj z opcji "Edytuj" ~ NS

Witajcie :P

Jakoby nie było naszła mnie ochota na pogranię w Tibię...., Nie wiem dlaczego może poprostu sentyment,ale ciągle do niej wracam ;)

Otóż sprawa wygląda następująco,szukam paru,niewielu osób do pogrania na serwerze Xerena.

Dlaczego na serwerze Xerena?

-Jeden z serwererów na którym jest mało graczy.

-Wiele wolnych Expowisk.

-PVP :))

Lecz bez minusów się nie obejdzie m.in słaba dostępność ekwipunku.

Sam niedawno zacząłem mam raptem 15 poziom,ci którzy grali już kiedyś wiedzą że to jest chwila,więc nie problem mnie dogonić :)

Wymagania? Niezbyt sprecyzowane.

-Conajmniej 15 lat,sam mam prawie 20.

-Minimalna wiedza o samej grze.

-Kultura osobowa.

-No i jaki kolwiek komunikator głosowy,przetrawie wszystko skype/ts3 i tak dalej...

Dzięki że poświęciliście chwile uwagi memu postu. ;)