Wczoraj firma CipSoft poinformowała o tym że wszystkim graczom któży nigdy nie posiadali premium accont dostaną go na 7dni.Będą mogli przetestowac system transportu statkiem albo latającym dywanem.Gracze będą mieli wszystkie możliwości jakie posiadają gracze z premium accont.Po 7 dniach wszystkie konta obdarowanekontem premium wrócą do statusu free,chyba,że gracz przedłóżygo.Zapraszam do gry!Oto link do gry.
Tibia-Darmowy Pacc na 7-dni dla każdego!
JUŻ SIĘ LOGUJE !!!!! JAKA OKAAZJA ! : D
Ktoś chętny do mykania ze mną ?
( Ironia )
Ja bym pograł w tibie ale mi się nie chce ;(
(wymówka na kolegów bo nic innego na nich nie działa bo on twierdzą że tibia lepsza od wow-a [dziwni co?])
A dla c*pów ciągle mało tej kasy??
Chcą zachęcać na te durne pacce chodź i tak już połowa graczy na wszystkich serwerach je ma.
Nie będę grał nawet jeżeli Mi dadzą dożywotniego Pacca.
Ps.żeby nie było tutaj że nie używaj takich wyrazów to określenie 'c*py" oznacza Cipsoft
A dla c*pów ciągle mało tej kasy??Chcą zachęcać na te durne pacce chodź i tak już połowa graczy na wszystkich serwerach je ma.Nie będę grał nawet jeżeli Mi dadzą dożywotniego Pacca.Ps.żeby nie było tutaj że nie używaj takich wyrazów to określenie 'c*py" oznacza Cipsoft
Stosunkowo się z tobą zgadzam,przestraszyli się po prostu kryzysu.Na moim osiedlu i w szkole dużo osób gra w tibie ale ja mówie cipsoftowi stosunkowo nie!Wole pograć w lepsze gry np.:
World of Warcraft,Lineage2,Guildwars,Age of Conan,Warhammer Online i inne...
hmm, ci co w to grają mają masę samozaparcia xD
Zagrałem dzisiaj 30 minut i raczej więcej już nie będę grał ;p
Jutro kupuje abonament do AOC i znowu sobie popykam ^^
btw nie wiem jak kiedyś umiałem w to grać... xd
No i nie wiem czy Cipsoftowi to coś da. Najwięksi Tibijczycy i tak by grali bez tego. A nowych graczy raczej takie coś nie skusi. 7 dni masz FREE, ale potem żeby mieć je dalej należy płacić,a wydawać kasę na grę pokroju Tibii to jak dla mnie marnotrawstwo pieniędzy. To już lepiej chyba wydać kasę na WoW, Lineage II czy AoC. A poza tym są osoby tak zrażone do Tibii (np. Ja) , że nawet jeśli PACC byłby za FREE 0,5 roku albo dłużej, to i tak by w nią nie zagrali.
Na zakończeniu chciałbym wyrazić publiczny podziw dla cierpliwości i samozaparcia osób grających w Tibie.
Wczoraj firma CipSoft poinformowała o tym że wszystkim graczom któży nigdy nie posiadali premium accont dostaną go na 7dni.Będą mogli przetestowac system transportu statkiem albo latającym dywanem.Gracze będą mieli wszystkie możliwości jakie posiadają gracze z premium accont.Po 7 dniach wszystkie konta obdarowanekontem premium wrócą do statusu free,chyba,że gracz przedłóżygo.Zapraszam do gry!Oto link do gry.