[Tibia] Gra od nowa

ktoś chętny na serwer RETRO pvp? pragnę grać z osobami tylko i wyłącznie świeżymi w tej grze, bądź takimi co grali bardzo dawno temu, albo nawet i takimi co grają cały czas, ale nie pojmują mechaniki tej gry. Nie mam zamiaru piąć się w górę jak pro gracze ów gry czy chodzić na wary gildii co 5 sekund. Wszystko na spokojnie, bez spiny.

TS3, każda osoba. Pozdrawiam

serwery: ELDERA, MORTA, MORTERA (inne nie wchodzą w grę).

edit:

skreślam elderę, mortę.

edit:

mogę zagrać na otsie 7.4 (osoby online 300+ dziennie) - preferuję :)

a czeba miedź pienionszki na premium?

Może i bym zagrał w grę moich pradziadków jak byli w gimnazjum.

Tylko nie wiem czy mam do tego wystarczający dobry komputerek windows 98...

Ale neostrada 5kb/s śmiga.

A tak na serio to bym zagrał tylko to PVP mnie jakoś nie przekonuje jak jestem nowy.

a czeba miedź pienionszki na premium? Może i bym zagrał w grę moich pradziadków jak byli w gimnazjum. Tylko nie wiem czy mam do tego wystarczający dobry komputerek windows 98...Ale neostrada 5kb/s śmiga.A tak na serio to bym zagrał tylko to PVP mnie jakoś nie przekonuje jak jestem nowy.

Retro Pvp działa na starych zasadach jeszcze z tibii 7.1-7.6 czyli wtedy kiedy ja ostatni raz grałem. Ostatnio pogrywałem w tibię, ale to był krótki okres. To że jesteś nowy to nic nie zmienia, na non-pvp grają same boty. Tak więc nie warto.

Jesteś pewien, że retro a nie Antica? :v

Mogę zagrać na Morcie. Mam tam świeżego palka premium odstawionego na offline skilling :v

W tej chwili mam jakiś 91 dist więc powinno iść szybko :D

Niestety premium wygasa mi za tydzień i odnawiam dopiero w listopadzie na event.

Aha, zapomniałem dodać. Znam całą grę i jej mechanikę ale sam jestem wyluzowany i nie zamierzam piąć się w żadną górę ;d

Nie lubię expić, bardziej spędzam czas na questach i gadaniu z ludźmi :v

Mogę pomóc w ogarnięciu wszystkiego. Powoli i bez pośpiechu :v

Sorry jednak rezygnuje, serwer jaki preferuję to Mortera. Jeżeli ktoś jest chętny - to zapraszam do wspólnej gry od nowa :)

Ja bym pograł jednakże nie mam zbyt wiele czasu ,a w Tibię pykałem ładne lata temu i wiele zapomnialem ;d
Nie używam również ts'a ani skype'a, posługuję się jedynie komunikacją w grze. Grałem kiedyś na Saphirze.

Ja bym pograł jednakże nie mam zbyt wiele czasu ,a w Tibię pykałem ładne lata temu i wiele zapomnialem ;dNie używam również ts'a ani skype'a, posługuję się jedynie komunikacją w grze. Grałem kiedyś na Saphirze.

Niestety komunikacja poza grą wskazana.

Niestety komunikacja poza grą wskazana.

No to trudno, w takim razie pogram sobie sam.

Ja mogę zagrać zawszę chciałem zagrać w tą grę ale nigdy nie pojmowałem jej mechaniki jestem nowy więc może ja ci podpasuję :D . :) Jak coś to pisz PW .

Mogę wiedzieć czemu rezygnujesz po kolei z serwerów?

Nie licz na porządny OTS 7.4 z 300 osobami online, mozesz pomarzyć. No chyba, że serwer z gatunku "wydaj 100zl na ekwipunek w itemshopie, wbij 828281993lvl (doslownie), reset za 3 dni.

Mogę wiedzieć czemu rezygnujesz po kolei z serwerów? Nie licz na porządny OTS 7.4 z 300 osobami online, mozesz pomarzyć. No chyba, że serwer z gatunku "wydaj 100zl na ekwipunek w itemshopie, wbij 828281993lvl (doslownie), reset za 3 dni.

jest taki serwer 7.4 na ktorym gram od jego poczatkow i gra tam 300-500 osob dziennie problem w tym ze nie mam z kim grac ;p

Jedyne co przychodzi mi do głowy do Tibianic (Medivia)... Ale tam wiele questów i części mapy jest przerobionych ;d

Poza tym, 300 osób na raz za często to tam nie zobaczysz.

Czemu zrezygnowałeś z morty?

temat można zamknąć

ktoś chętny na serwer RETRO pvp? pragnę grać z osobami tylko i wyłącznie świeżymi w tej grze, bądź takimi co grali bardzo dawno temu, albo nawet i takimi co grają cały czas, ale nie pojmują mechaniki tej gry. Nie mam zamiaru piąć się w górę jak pro gracze ów gry czy chodzić na wary gildii co 5 sekund. Wszystko na spokojnie, bez spiny.

TS3, każda osoba. Pozdrawiam

serwery: ELDERA, MORTA, MORTERA (inne nie wchodzą w grę).

edit:

skreślam elderę, mortę.

edit:

mogę zagrać na otsie 7.4 (osoby online 300+ dziennie) - preferuję :)