Tibia - Green Light

Witajcie Ci, których uwagę zwróciła nazwa tytułu!

Jako, że nie mam co robić, postanowiłem podzielić się z wami jakże to bezużyteczną wiedzą. Otóż :

Z okazji, że Tibia dostała się na Steam'a [została zgreenlight'owana] Pomimo wysokiego wyniku przeciw, to i tak przyciągnęła uwagę dużej ilości ludzi, co było główną przyczyną sukcesu w tych wyborach.

^^^

O tym wyżej wszyscy już wiemy.

Jednakże Cipsoft przygotował na tę okazję niespodziewankę.

Przez dwa tygodnie (nie mam pojęcia od kiedy do kiedy) przed depo w Thais będzie stał pan w full Nobleman outfit, w kolorze zielonym.

W momencie, gdy się z nim przywitamy, otrzymamy przedmiot.

20:13 You see green light.
It weighs 0.20 oz.
Poza tym, że świeci na zielono i można go trzymać w miejscu na strzały to nic więcej nie daje.
Warto jednak przypomnieć sobie stare passy, zalogować się do gry, odebrać przedmiot i wylogować się.
Moooże kiedyś będziecie chcieli wrócić do gry, to będzie coś warty. (albo wyślecie kiedyś Guru parcelem, jak bedzie smutny)
1x sztuka na postać.
5cf49u.jpgzivedt.jpg

Przedmiot po jakimś czasie zniknie

edit

Jednak nie znika ale npc w ciągu 2 tygodni

@Up Green Light, zarówno jak Frozen Starlight nie zniknie.

Nie ma ograniczonego czasu trwania.

I trzeba dymać przez całą mapę do thais po jakieś bzdurne światełko :P

wg. mnie warto. zawsze to coś "rare" bedzie za dwa lata

Nie będzie rare ponad 200k jak nie więcej sztuk jest

Witajcie Ci, których uwagę zwróciła nazwa tytułu!

Jako, że nie mam co robić, postanowiłem podzielić się z wami jakże to bezużyteczną wiedzą. Otóż :

Z okazji, że Tibia dostała się na Steam'a [została zgreenlight'owana] Pomimo wysokiego wyniku przeciw, to i tak przyciągnęła uwagę dużej ilości ludzi, co było główną przyczyną sukcesu w tych wyborach.

^^^

O tym wyżej wszyscy już wiemy.

Jednakże Cipsoft przygotował na tę okazję niespodziewankę.

Przez dwa tygodnie (nie mam pojęcia od kiedy do kiedy) przed depo w Thais będzie stał pan w full Nobleman outfit, w kolorze zielonym.

W momencie, gdy się z nim przywitamy, otrzymamy przedmiot.

20:13 You see green light.
It weighs 0.20 oz.
Poza tym, że świeci na zielono i można go trzymać w miejscu na strzały to nic więcej nie daje.
Warto jednak przypomnieć sobie stare passy, zalogować się do gry, odebrać przedmiot i wylogować się.
Moooże kiedyś będziecie chcieli wrócić do gry, to będzie coś warty. (albo wyślecie kiedyś Guru parcelem, jak bedzie smutny)
1x sztuka na postać.
5cf49u.jpgzivedt.jpg