Tibia jako kategoria

Witam, zastanawiam się na jednym...

Czemu taka legenda mmo jak Tibia jest tylko marną podkategorią?

Skoro gra gorsza, mowa tu o Royal Quest (moje zdanie) jest jedną z kategorii w dziale?

Więc jak już się domyślacie chciałbym aby tibia przestała być tylko podkategorią.

Uzależnione jest to od liczby użytkowników, które w takową grę grają. Jeśli liczba 'tibijczyków' jest tak duża jak mówisz to nie ma problemu, chociaż nie wiem czemu to przeszkadza. ; )

Uzależnione jest to od liczby użytkowników, które w takową grę grają. Jeśli liczba 'tibijczyków' jest tak duża jak mówisz to nie ma problemu, chociaż nie wiem czemu to przeszkadza. ; )

Spokojnie, na pewno jest ich więcej niż w Royal Quescie.

dawać dział :D

Spokojnie, na pewno jest ich więcej niż w Royal Quescie.

Utworzenie działu zostało zasponsorowane, bo dział pojawiły się wtedy, kiedy miejscie miało Q&A z przedstawicielem Cenegi. Utworzony został przez Chmarusa.

Utworzenie działu zostało zasponsorowane, bo dział pojawiły się wtedy, kiedy miejscie miało Q&A z przedstawicielem Cenegi. Utworzony został przez Chmarusa.

A no widzisz, chyba że tak...

Ale guru lubi tibię więc myślę że coś da się zrobić :)

Tez nad tym myślałem. Pogrywam czasami w Tibie jestem jak najbardziej za :)

Jak dla mnie nie ma to kompletnie sensu, bo co to za różnica... Jesteś tak urażony, że nie jest kategorią a JEDYNIE podkategorią, że musiałeś napisać ten temat?

Jak dla mnie nie ma to kompletnie sensu, bo co to za różnica... Jesteś tak urażony, że nie jest kategorią a JEDYNIE podkategorią, że musiałeś napisać ten temat?

Powiedz mi...

Gdy wchodzisz na jakąś stronę to co najpierw klikasz?

Bardziej widoczny napis czy napisany malutką czcionką napis...?

Ba pewnie nawet nie grałeś w Tibie...

Zdziwiłbyś się, grałem, dalej czasem gram i szanuję tą grę. Gdy szukałem podkategorii Tibii jakoś nie miałem problemu ze znalezieniem jej.

Btw. Co do tego bardziej widocznego to w sumie jak wchodzę na forum i mam zamiar wejść na kategorię Tibii to będę jej szukał a nie klikał pierwsze lepsze bo jest bardziej widoczne.

Więc jaki masz problem z tym żeby tibia stała się jedną z kategorii?

A jaki Ty masz problem, aby została podkategorią? Tak jak napisał Salek " chociaż nie wiem czemu to przeszkadza "

po prostu gracze Tibi chcą swój dział o tibi, i czy to ma być podkategoria czy kategoria to już będzie ich sprawa. tak samo jak są inne działy... idź wejdź w inne działy gier i porób tematy dlaczego chcieli mieć swój dział... widzę że ktoś tu posty nabija

A piszcie tam? Powstaja tematy? Ile postow tam plodzicie? 1? 2? Zero? No wlasnie. Brak popularnosci = brak dzialu.

W Allodsa gra taka masa osób, całe setki tematów sie pojawiają o tej uber produkcji.

Tematy związane z Tibią pojawiają się cały czas.

Bo dzialy powstawaly w czasie, kiedy dana gra cieszyla sie popularnoscia. Patrzac dzisiaj, to wszystkie dzialy moglyby zostac usuniete.

Nie usunięte, tylko zmoderowane. Te gierki, które nie cieszą się popularnością wrzucić do podkategorii, a te, o których jest spora liczba tematów (i te, które płacą za reklamę) wyróżnić, przecież to robota nie na dłużej, niż 2 godziny.

Nie ma problemu, wrzucę Tibię do głównych, faktycznie ma tam trochę tych postów. ; )

Done.

Witam, zastanawiam się na jednym...

Czemu taka legenda mmo jak Tibia jest tylko marną podkategorią?

Skoro gra gorsza, mowa tu o Royal Quest (moje zdanie) jest jedną z kategorii w dziale?

Więc jak już się domyślacie chciałbym aby tibia przestała być tylko podkategorią.