Tibia kenora

Witam. Szukam kogoś do gry w Tibie na serwerze Kenora lub Olympa. Od zera albo od 45lvl(mam sorc na tym lvl) Oczywiście Pacc.

Godziny grania do uzgodnienia. Komunikator głosowy dla mnie bez znaczenia, wszystko może być(nie mam zastrzeżeń co do wieku, wsio ryba, dodam że ja mam 27lat).

Nikt nie ma weny na tibiacza ?:P

Jak chcesz możesz dołączyć do mnie i kolegi na medivi ^^ global na tą chwile za łatwy i za dużo botów :P

Miałem nadzieje na global :P Ot taka nostalgia mnie ogarneła na tibie ;)

to nie to samo co kiedys ;D

Jeśli chcesz to zapraszam na swiat Honera, moge Ci na start troszeczke pomoc :) mam tam 135/56/45 lvl oczywiscie pacc

Pisz priv to podam nick postaci

Siemanko chętnie zagram z kimś na Globalnej Olympii, na te chwilę dysponuję 35Knight i 44Sorcerer jak będzie trzeba to kupię PACC, na razie sobie ganiam cyklopy knightem także nie potrzebuje :D. Komunikator w sumie wszystko jedno byle nie Skype, preferowany TS3 albo Discord.

Reguh Adris

Varghaar

Witam. Szukam kogoś do gry w Tibie na serwerze Kenora lub Olympa. Od zera albo od 45lvl(mam sorc na tym lvl) Oczywiście Pacc.

Godziny grania do uzgodnienia. Komunikator głosowy dla mnie bez znaczenia, wszystko może być(nie mam zastrzeżeń co do wieku, wsio ryba, dodam że ja mam 27lat).