Witam chciałbym poinformować lub ewentualnie przedstawić popularną grę Tibię przełożoną na telefony komórkowe, iphony i smartfony. Nie będę dużo rozpisywał się na czym to polega zostawię to chętnym do rozkminki.
Ważnym faktem jest to iż gra dotychczas była dostępna na kilka telefonów komórkowych, i ostatnio ukazała się na android system i iphony. ALE pojawiło się coś niesamowitego i Tibia ME jest DOSTĘPNA na komputery pc bez żadnych emulatorów! Wystarczy tylko przeglądarka google chrome!!! Jak dla mnie po 8 latach gry w tibie i jej zmianach szczerze? Mam tak wyje**** ochotę grać w Tibię ME naprawdę długo gdyż:
-jest to odskocznia od zwykłej monotonnej tibi która jest zabocona przez społeczność na amen
-nowe przygody, zwiedzaj nowe tereny, (ahhh pamiętam te pierwsze emocje jak doszedłem na femor hills,pełen radości ze odkryję coś nowego, wchodząc na sam szczyt znienacka zabił mnie człowiek o nazwie hunter na 3 hity:)
-Prosty interfejs
-Możesz grać ze znajomymi będąc w autobusie a twój znajomy może być w domu doskonałym przykładem jest ten temat: http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Jedno-MMO-jeden-serwer-dwie-platformy-Nie-ma-problemu
-30 światów, rankingi, pvp, masa potworów, broni, questów, opcji których nie ma w tibi
-Dwie różne profesje Warrior i Wizard (można zmieniac kolory i outfity)
-Masa spelli
-Osiągnięcia
-Uwaga rewelacja! Muzyka jest dostępna
- Pacc - dla tibi na pc jest to nierealne grać bez niego a w ME jest to możliwe a co daje premium to:
Benefits:
Full Exp for all defeated opponents beyond level 10!
Lose less experience points when you die (5% instead of 10%)
!Board ships to explore premium only areas
!Use all portals
!Get listed in the Highscores
!Found a guild and invite your friends to fight at your side
!More entries in your friends or ignorelist
!Receive up to 20 letters in your inbox
!Always get online, even when the game server is full!
Co oferuje Tibia ME:
Features:
-> Play online – anywhere and anytime.
-> 2 different character classes (warrior / wizard) with their own individual skills and powers
-> 12 huge islands with different themes like ice, desert or jungleMany cities with shops, depots, trade and guild halls
-> 150+ fierce monsters like cyclops, orcs, trolls, dragons or vampires
-> 200+ challenging and funny quests
-> 12 episodic and 2 major content updates per year featuring new areas, quests and monsters
sorry ze po eng nie chce mi się tłumaczyc
Dodam też ciekawostkę iż ktoś gra na telefonie kupując pakiet internetu na komórce 100mb to starcza na naprawdę długo - ja 1mb zużyłem grając około 4-5h! Lub łącząc się ZA DARMO poprzez Wi-Fi
Zagrac można: www.tibiame.com I tam macie wszystkie przekierowania pod chrome