[Tibia] Morta - retro PvP

Witam. Póki co głównie zagrywam się w Wildstar'a ale po wykonaniu daily na mainie czy jakichś innych pierdółek loguję się do Tibii.

Gram bez spiny bo chcę zobaczyć czy w ogóle da się grać czy może bot na bocie, czy znajdą się jacyś ludzie chętni czy to z forum czy to z gry. Zakładając że na dłuższa metę ktoś się utrzyma to można myśleć o całkowitym poświęceniu czasu na gry Tibii.

O mnie i mojej postaci:

Mam 24 lata, gram głównie od 18:30 do kiedy mi się chce. Często loguję się też w godzinach porannych.

Gram druidem (lvl 8), dzisiaj wykupuję PACC ale to nie przeszkadza żeby pograć z kimś na terenach FACC.

Nick: Bloofire Druid

- Nie szukam ludzi którzy na jakimkolwiek czacie będą trolowali typu "sprzedam opony od stara" itp. Lepiej trzymać jakiś poziom :P

- Docelowo jakiś komunikator głosowy

Wiadomo, po jakiekolwiek info pisać w temacie, priv lub w grze :)

Proszę nie pisać że nie opłaca się grać bo bot itp itd. Sam sprawdzę :)

Ja mam ochotę pograć. Już pisałem o tym w podobnym temacie. Nie używam żadnych komunikatorów, jedynie w grze. Grałem kilka dobrych lat temu na Saphirze. Również mam 24 lata i także logowałbym się po 18;00, mniej więcej. Grałbym jedynie na faccu gdyż szkody mi kasy.

Też mam chętkę wrócić do Tibii, lecz nie wiem czy odnalazłbym się teraz w tej nowej wersji, próbowałem już kiedyś i niestety mi się nie udało. Preferuje starą Tibię, jest jeden znany prywatny serwer pod Tibię 7.4 (nazwa na priv, ale pewnie wiecie o jaki serwer chodzi), może na niego byście się skusili?

Też mam chętkę wrócić do Tibii, lecz nie wiem czy odnalazłbym się teraz w tej nowej wersji, próbowałem już kiedyś i niestety mi się nie udało. Preferuje starą Tibię, jest jeden znany prywatny serwer pod Tibię 7.4 (nazwa na priv, ale pewnie wiecie o jaki serwer chodzi), może na niego byście się skusili?

Siemano, chodzi Ci o med...? :S Jeśli tak to chętnie wrócę. Wiem, że raz Cię już zawiodłem, ale teraz mogę pykać :D

Na Morcie sytuacja z botami nie jest tragiczna ponieważ można je w łatwy sposób zabić(bez unjusta). Na low-lvlach(tak do 70~~) to wiadomo ciężko jakiegokolwiek bota ubić bez fraga ale potem to cud miód i orzeszki jednego spokojnego dnia ubić sobie 10~~ludzi bez fraga czy zrobić im rs'a :). Polecam Morte jak najbardziej gdzie jest po 500~~ osób online a przy obecnym stanie serverów to jest na prawdę dużo.

Na Morcie sytuacja z botami nie jest tragiczna ponieważ można je w łatwy sposób zabić(bez unjusta). Na low-lvlach(tak do 70~~) to wiadomo ciężko jakiegokolwiek bota ubić bez fraga ale potem to cud miód i orzeszki jednego spokojnego dnia ubić sobie 10~~ludzi bez fraga czy zrobić im rs'a . Polecam Morte jak najbardziej gdzie jest po 500~~ osób online a przy obecnym stanie serverów to jest na prawdę dużo.

A ty grasz tam tak? :) jakie poziomy ?:S

Póki co chcę sprawdzić Tree of Savior, jeśli mnie nie przekona, to wracam na 7.4 ;).

Gram na Morcie. Aktualnie 151EK i 104 ED ale chciałem tylko was poinformować o sytuacji z botami ponieważ Cie to zastanawiało w pierwszym poście. Nie zgłaszam się do waszej skromnej ekipy ani nie oferuje pomocy ponieważ za dużo już na tym "straciłem" sypaniem kasy/fragowaniem dla ludzi którzy kończyli grę z dnia na dzień nic nie mówiąc.

Zapraszam na Antice, najwiecej ludzi. Po pkować można :)

Póki co chcę sprawdzić Tree of Savior, jeśli mnie nie przekona, to wracam na 7.4 .

wracasz? tzn. że wtedy co zaczynaliśmy grać razem, ja odszedłem - to ty dalej grałeś? grasz na spec..., czy leg... napisz mi gdzie i jaki lvl oraz profka to zrobie sobie chara:D

Spec, 27 sorc, lecz jeśli bym wracał, to pod postacią raczej palladyna ;).

Spec, 27 sorc, lecz jeśli bym wracał, to pod postacią raczej palladyna .

aa to ty miales nick cos na A? :S pamietam chyba ze jednak gralismy razem po tym jak odszedlem pierwszego dnia od ciebie ;s potem ty przestales grac;p

Nie, nie, mój nick był dwu członowy, a pierwsza litera - T :P.

Nie, nie, mój nick był dwu członowy, a pierwsza litera - T .

wiem ze dwu... ;s ale to na bank byles ty... Tobi, Tomi kurde nie pamietam XD

Gram na Kenorze. Aktualnie 41 lvl ED. Mamy gildię i jest przyjemnie. Zapraszam. Nick Bloo Fire

//del

Avementi, tak tak, jesteś na dobrym tropie ;).

Ja mogę trochę pograć w przerwach od hots'a, Pracuję na 3 zmiany tak więc godziny gry były by różne :D

Avementi, tak tak, jesteś na dobrym tropie .

jak co mam palka mozna grac :D

jak co mam palka mozna grac

A który masz lvl? Jutro ToS, jak nie będzie mi siedział to gramy :).