Tibia -Nowy Server

Tak to

Nie wiem czy to prawda, znajomy mi mĂłwił że przez 1 tydzien, wbić będą mogły tylko osoby z pacc.

Tak to prawda tylko pacc przez 1 tydzien.

P.s. Lista aktualnych graczy co siedzą z nami na ts + maja gotowe pacce na nowy serw

1. Nexus - MS

2. Cyrith - ED

3. Murlic - ED

4. Lady Pheronike -

5. Coclo Knight - EK

6. Arystek - ED

7. Misiek - MS

8. PomaU - RP

9. Forioz - ED

10. Oxox - RP

11. Sadrax - EK

12. Alven - K

13. Amigi - EK

14. Thukino Valron - EK

15. Maksimisius - EK

16. Typhindrin Zelladji - ED

17. Costiz - RP

18. Slider - RP

19. Dartenix - MS

20. Bialybialy - MS

21. Falubazik19 - MS

22. Malinka Paulinka - EK

23. Xementis - RP

24. Marceli Szpaczek - MS

Zapraszamy rĂłwnież na naszego TS'a:

Team speak 3

ts3.ts-poland.pl

Kanał: 172

Hasło: new

Ja też raczej zagram z jednym kumplem, więc jakby się znalazło miejsce to jesteśmy chętni, Tyle że pacca na start raczej nie będziemy kupować. Ale jak się gra fajnie rozwinie, to myśle że na późniejszych lvlach jak najbardziej.

Tibia to dziwna gra ni to P2P ni to F2P

że chce wam się tak kase wydawać pożałujecie tego jak expowiska będą zajęte przez botterów 24/7

teraz ludzie maja lepsze komputery i stawiają po 10 MC na raz :) widziałem screen od kumpla

po 50 mc od razu...

Pierwsza sprawa aby grać potrzebny pacc, kto kupi premium na 10 kont ?

Druga sprawa masa graczy, co za tym idzie będą rywalizować o expowiska, botter będzie reportowany przez dziesiąt ludzi dziennie

dlatego tez nie bedzie jak spokojnie wybocic chara ;)

botter będzie reportowany przez dziesiąt ludzi dziennie

facepalm_500yt.jpeg

Chyba od paru latek nie grałeś w Tibie, oni teraz mają tą super uber maszynke do wykrywania botów, i ignorują raporty.

Zresztą stary, on przeciez widział SCREEN U KUMPLA! Jego wiedza jest w takim razie nieograniczona

Jak zrobią exp x10 to się skuszę. Tak to niech ciumciają..

Najlepiej k**wa takim dzeciom neo jak Xarias09 wy***ać odrazy exp x999999999 i drop x9999999999 razy 1000. Ciesz się ze tyle chociaz robią bo takie tardy jak ty to konczą grę na 100lv i finito ch*ja osiągacie w tej grze i płaczecie że za trudno

Najlepiej k**wa takim dzeciom neo jak Xarias09 wy***ać odrazy exp x999999999 i drop x9999999999 razy 1000. Ciesz się ze tyle chociaz robią bo takie tardy jak ty to konczą grę na 100lv i finito ch*ja osiągacie w tej grze i płaczecie że za trudno

Całe szczęście ty jesteś dorosłym, świetnym i doświadczonym nie "tardem", który gra więcej i jest MEGA - cieszę się. Tak się złożyło, że moje wspomnienia z tibią są tak odległe, że jak ktoś miał 100 lvl+ to już był kozakiem....

@topic

Możecie śmiało liczyć też mnie i mojego kumpla. Ja będę grał MS.

Ja oczywiście też bd grał nie odzywałem się bo musiałem procka kupić :( ale teraz jest dobrze :D.

pewnie bd grać palkiem

Serw ruszy prawdopodobnie po niedzieli od 15 czerwca :) Tak pisze CM Mirade!!!

Zapraszamy również na naszego TS'a:

Team speak 3

ts3.ts-poland.pl

Kanał: 172

Hasło: new

P.s. Mamy kupionego już venta na 60 slotow. Po wejsciu na ts i poznaniu osoby robimy jej konto na vencie 3.0.1.

1. Nexus - MS

2. Cyrith - ED

3. PomaU - RP

4. Lady Pheronike - ED

5. Coclo Knight - EK

6. Arystek - ED

7. Misiek - MS

8. Murlic - ED

9. Forioz - ED

10. Oxox - RP

11. Sadrax - EK

12. Alven - K

13. Amigi - EK

14. Thukino Valron - EK

15. Maksimisius - EK

16. Typhindrin Zelladji - ED

17. Costiz - RP

18. Slider - RP

19. Dartenix - MS

20. Bialybialy - MS

21. Falubazik19 - MS

22. Malinka Paulinka - EK

23. Xementis - RP

24. Marceli Szpaczek - MS

25. Myszek - P

26. Straferinald - RP

27. Tozi - ED

28. Wozniak - MS

29. Andrzej Kielak - RP

30. GilmirFuuma - RP

31. Jester - MS

32. Ariel - ED

33. Kaczor - MS

34. The Red Man - EK

35. Ralavy Lorraine - RP

36. Necro - ED

Ja Też Chętnie Zaczne Grać Na Nowych Serwerach xD

Zapewne Paladynem xP

A no tak bo wartość człowieka liczy się po tym co osiągnął w tibi. Wracając x2 to i tak sporo teraz to jest easy mod w porównaniu do tego co było kiedyś ... Uhy i demon skielety stare dobre czasy.

Jun 12 2012 -

Tomorrow, June 13, we will implement Premium Scrolls and start the preview game worlds. Therefore, all game worlds and the Tibia payment system will be offline from 10:00 CEST up to 16:00 CEST approximately. The website will also be temporarily offline.

No to jedziemy :)

Czyli pierwszy tydzien jest dla posiadaczy pacca? czy jak?

Tak tylko pacce wchodza. Pisac do mnie na gg jak ktos chce do teamu 40+ z paccem i priv ventem.

Nasze ventrilo dla nowych userĂłw!!!

Infernal Guardians

Ventrillo 3.0.1

Nick: Newuser

Password: new1

s3.vent.cc

7802

hehe nie ma mnie na liście BD grał palkiem

Witam was :) Słyszałem że na początku czerwca ma wystartować server tibii expx2 skillex2 i chciałbym wrócić.. Nie widziałem żadnego tematu dlatego zakładam ten... Za dużo nie wymagam mikrofon , ts.. W grę nie grałem z 3 lata ostatnio na rl chyba z 6 więc też będę miał problemy z odnalezieniem się wnowej tibią... Piszczie tutaj czy ktoś by w ogóle był zainteresowany stworzeniem jakiejś gildii i co za tym idzie grania tam.. Server będzie pvp więc wbijanie skillów nie będzie stanowiło problemu.