Serw wystartuje w czerwcu tylko kiedy
www.invictus.pun.pl
ts3.ts-poland.pl
kanal 172
haslo: new
Serw wystartuje w czerwcu tylko kiedy
www.invictus.pun.pl
ts3.ts-poland.pl
kanal 172
haslo: new
A co tam ! Moge pograc Fajnie bedzie powspominac te stare czasy, Mam nadzieje ze Boty wszelkie beda banowane ! Bo kto by chcial grac na botlandzie...
PS:
Jezeli bedzie wszystko ok to moge zoorganizowac Venta 3.0+ na 25 slotow lub 65.
Chyba już jest ts3 skombinowany, w sumie mnie kusi, żeby sobie pograć, trochę z sentymentu, a trochę z powodu, że to jedne z niewielu żywych mmo z prawdziwym pvp.
Tak Teamspeak 3 juz jest.
ts3.ts-poland.pl kanal 172 podkanaly hasło: new
Forum.
www.invictus.pun.pl
Co z tym serverem.. 0 informacji
Macie tu pare cytatów z newsa na tibia.pl
"
W przeciągu najbliższych tygodni wprowadzimy do gry nową możliwość zakupu premium: zwoje premium!''
"Na koniec warto wspomnieć, że wprowadzenie do gry zwoi będzie równoczesne z wprowadzeniem światów podglądowych."
<_ tego wnioskuj mo poczekac troch d niz do pocz czerwca>
Witam, jak zapewne wiecie (lub nie, odsyłam do na www.tibia.com) raczej pod koniec maja a jak nie to troche później wystartują 2 nowe serwery. Jeden EU i drugi US.
Będą się cechowały głównie:
-Exp skille itp x2
-Brak możliwości transferu na te nowe światy
-Stary pvp (jeszcze chyba nie wiadomo do jakiego się cofną)
Więcej jest w newsie.
Jeżeli ktoś wchodzi na ten serwer (ja na 100% wbijam). Zawsze będzie można jakoś się wspomóc czy coś na start. Oczywiście chodzi mi o serwer EU bo na US będziemy mieli lagi.
Zrobiłem tymczasową stronkę na której będą podawane najnowsze informacje dotyczące startu obydwóch serwerów.
Stronka będzie także służyła do komunikacji graczy oraz powiadomienia ich o starcie serwerów.
Dzięki rejestracji na stronce zyskacie nowych znajomych poprzez co na starcie serwera nie będziecie sami.
-Stary pvp (jeszcze chyba nie wiadomo do jakiego się cofną)
PvP jest cały czas takie, jakie było. To, że już na Low LV prawie każdy posuwa z AOL'em, to już inna bajka. Powinni na tych servach całkowicie usunąc Amulety i Blessy, i chyba kazdy był by zadowolony. Albo zrobic tak, by broniły przed utratom lota tylko w przypadki zabicie przez potwora.
Serewery moglby wystartowac tak 8 Czerwca (Piątek) . Mam nadzieje ze bedzie online 600-700+ non stop
Serewery moglby wystartowac tak 8 Czerwca (Piątek) . Mam nadzieje ze bedzie online 600-700+ non stop
Takie servy masz w tej chwili. Na tych nowych spokojnie po kilka tysiecy osob bedzie, chyba, ze wprowadza jakis limit graczy.
true będzie online 15/15/15/5000 na serwerach zablokowane spawny i wszędzie walka o życie !
widać, ze slabo sie znacie na PVP teraz w tibii.
pvp sie zmieni, i to dosc sporo. bless twisted of fate nie bedzie już do niczego sluzyl. tzn. kiedy padasz wszystkie blessy robią to razem z tobą. koszt blessow na 50 lvlu to coś ponad 2 cc. Wątpie że kogokolwiek bedzie na nie stać na tych nowych serverach. Aoli juz od dawna sie nie uzywa, bo sa nie funkcjonalne. Takze o lota z pvp nie musicie sie martwić. Nic, tylko grać, i lepiej zaopatrzyć sie w kolegow, bo wątpie ze ktoś zdoła coś osiagnąć sam.
Czyli ta sama sytuacja. Na poczatku bedzie wszystko fajnie, ale ludzie bardzo szybko powbijaja tam poziomy, rusza boty, sprzedasz golda i wszystko sie skonczy.
Kolejny dzien i serwera wciąż nie ma. Na ts wczoraj prawie 20 osob czekało aż poszli spać
Się nie zdziwcie jak serwer będzie za miesiąc .. Skoro teraz są testy
Pisali że będzie w czerwcu. Miejmy nadzieje ze tak będzie.
witam chętnie bym sie zapisał gildi też bym chętnie powspominał stare czasy tylko martwie sie o jedno nie będzie gdzie skillować
jak na serverze pvp może nie być gdzie skillować gdzie masz gildię 50 osób?
Tez nie wiem o co chodzi, kampisz sie gdziekolwiek, i skillujesz.
Nie wiem czy to prawda, znajomy mi mówił że przez 1 tydzien, wbić będą mogły tylko osoby z pacc.