Witam, jak w temacie tzn. jutro startuje nowy serwer optional pvp (Damora) tj. 7 grudnia czy byłby ktoś chętny z nami pograć? Wymagania to ts3 i chęć grania jeżeli ktoś chce to pisać tutaj albo w priv podam ts
Tibia nowy serwer
Cała kwintesencja tibi to jej PVP. Nie rozumiem grania na serverze Optional-PVP, ja dlatego gram na Antice, stary świat, ale ludzi nie brakuje.
A ja zacząłem pogrywać, dostałem tygodniowe konto premium na powrót do gry, wykorzystam jego trwanie na skillowanie a potem w wolnych chwilach będę grał. Mam tylko nadzieje że liczba graczy utrzyma się na jakimś poziomie, jeśli nie to przejdę na Antice.
Jeśli nadal aktualne napisz prv, co prawda pewnie przez te parę dni trochę przyexpiłeś ale razem zawsze lepiej , ja dopiero formata robię i ściągnę tibijke konto z paccem mam ts to nie problem
Witam, jak w temacie tzn. jutro startuje nowy serwer optional pvp (Damora) tj. 7 grudnia czy byłby ktoś chętny z nami pograć? Wymagania to ts3 i chęć grania jeżeli ktoś chce to pisać tutaj albo w priv podam ts