Tibia - Pochwal się postacią ! //Real // Guru ty też :D

Witam ;) W tym temacie możemy się pochwalić swoimi postaciami z reala :D

Zobaczyłem news o update postanowiłem zajrzeć i przedstawie wam moje 2 postacie ;) Najlepsze jakie mam xD

Czekam na wasze Screeny,filmiki ;)

Serwer: No-PvP

Za takie coś lajka nie dostaniesz :(

Serwer: No-PvPZa takie coś lajka nie dostaniesz

A no tak wyszło ze server non-pvp.... Nie bardzo chciałem grac na PvP bo nadal pamiętam czasy jak kiedyś grałem ze 3 może 4 lata temu...Pierwszy raz w tibie gdzie miałem 15 lvl bilem orki wbijał 100 lvl i mnie zabijał po to zęby jego kolega mógł expic...Albo gdzie z depo nie było można wyjsc bo pełno h-lvl czekało i zabijało wszystko i wszystkich.

A no tak wyszło ze server non-pvp.... Nie bardzo chciałem grac na PvP bo nadal pamiętam czasy jak kiedyś grałem ze 3 może 4 lata temu...Pierwszy raz w tibie gdzie miałem 15 lvl bilem orki wbijał 100 lvl i mnie zabijał po to zęby jego kolega mógł expic...Albo gdzie z depo nie było można wyjsc bo pełno h-lvl czekało i zabijało wszystko i wszystkich.

To już nie te czasy, gra kilka razy mniej graczy jak już to na noob charach by zgarniali ludzi, żaden 60+ by nie marnował fraga, poza tym połowa to boty ;c

P.S. Nie wrzucę SS'a niestety, ponieważ Cipsoft mi konto usunął, eh. Szkoda miałem fajnego EKa na PvP ^^

To już nie te czasy, gra kilka razy mniej graczy jak już to na noob charach by zgarniali ludzi, żaden 60+ by nie marnował fraga, poza tym połowa to boty ;cP.S. Nie wrzucę SS'a niestety, ponieważ Cipsoft mi konto usunął, eh. Szkoda miałem fajnego EKa na PvP ^^

Konto ci usunęli ? Dziwne ja na swoje po jakichs 2 latach weszlem :D Moze po prostu pasow nie pamietasz ? xD

Co prawda nie moja postać, ale jak zobaczyłem ten nick to nie mogłem przestać się śmiać. xD

42928d4feb.jpg

Co prawda nie moja postać, ale jak zobaczyłem ten nick to nie mogłem przestać się śmiać. xD

haha nieźle xd

hahahahha to ładnie :D

Po co ci dwóch knightow??

Popatrz na nicki ; d

Po co ci dwóch knightow??
Popatrz na nicki ; d

Nick to Dzokers i Dzokerks xD 2 knighty bo na tym 30 zaczelem grac na początku lecz server był wymarły wiec postanowiłem zmienić stad 2 ;) A teraz jest i 3 na świecie PvP

Witam ;) W tym temacie możemy się pochwalić swoimi postaciami z reala :D

Zobaczyłem news o update postanowiłem zajrzeć i przedstawie wam moje 2 postacie ;) Najlepsze jakie mam xD

Czekam na wasze Screeny,filmiki ;)