Tibia-Pokemon Padventures

Witam, jest ktoś chętny pograć w tibijskie pokemony ? ;D Może was zniechęcać to, że chodzi o jakieś pokemony, rozumiem, ale gierka jako tako jest na prawdę przyjemna i serwer jest dobrze dopracowany więc polecam ; ) Jeżeli ktoś jest chętny niech pisze poniżej, do mnie na pw.

Wymagam tylko ts'a i min 14 lat, jeżeli ktoś nie będzie wiedział o co chodzi chętnie wytłumaczę.

P.S. Sam mam 16 lat

Gralem na tym serwie juz 3 razy ;p, za każdym razem wbiłem jakoś 80 lvl i już mi sie nie chciało po czym rozdawałem itemy :D, jak wygląda teraz sytuacja? po ile diaxy chodzą etc?

Nie orientuje się zabardzo sam grałem jakiś rok temu xd, ale wszystko da sie ogarnac, polskie community jest bardzo pomocne oczywiscie jezeli chodzi o odpowiadanie na pytania.

Diaxy po 10k za 1 chodzą podobno, czasami sobię pogrywam bo niedawno zrobiłem postać. Serwer Diamond, nick Rietter. Ale gram raczej rzadko :]

Ja też Diamond nick Revin

po 10k za 1? WOT

aktualna cena DACC'a, to 8-10k, czyt. 1 diament - 800-1000HD, pewnie kolega up sie pomylil, a zeby nie bylo offtopu, moj name to Astereks(level 71), mimo, ze dawno nie gralem, jesli ktos bedzie mial jakies pytanie, chetnie pomoge

Widac ze ceny sie pozmieniały Oo, jak ja grałem to dacc caly kolo 2-,2,5 k chodził ;s

Polecam, dobry, zadbany serwer z najwieksza populacja jsli chodzi o OTS w wersji pokemon ;)

Duzo rodakow, na start zawsze znajdzie sie ktos do pomocy, co do dacc mimo wiekszej ceny, da sie szybko uzbierac :)

osobiście jestem zdziwiony tym, jacy ludzie na tym serwerze są pomocni :o Nawet obcokrajowcy ....

Polecam, dobry, zadbany serwer z najwieksza populacja jsli chodzi o OTS w wersji pokemon Duzo rodakow, na start zawsze znajdzie sie ktos do pomocy, co do dacc mimo wiekszej ceny, da sie szybko uzbierac

Co do tego ze największą populacja to jesteś w błędzie, jest inny serwer OTS w wersji pokemon, bardziej rozwinięty i zwiększą populacją, ale nie będę tu robił reklam, jak chcesz info to pw :>

Witam, jest ktoś chętny pograć w tibijskie pokemony ? ;D Może was zniechęcać to, że chodzi o jakieś pokemony, rozumiem, ale gierka jako tako jest na prawdę przyjemna i serwer jest dobrze dopracowany więc polecam ; ) Jeżeli ktoś jest chętny niech pisze poniżej, do mnie na pw.

Wymagam tylko ts'a i min 14 lat, jeżeli ktoś nie będzie wiedział o co chodzi chętnie wytłumaczę.

P.S. Sam mam 16 lat