Tibia - Pytanko na temat serwera

Witam ;)

Mam pytanko do ludzi grających aktualnie w Tibie(real) ponieważ mam 2 postacie na serwerach non-pvp d*py nie urywa bo dopiero 2x30lvl, lecz wydaje mi się tam trochę nudno.. Jak to teraz wygląda na serwerach PvP ? Jest tak jak kiedyś ze jakiś h-lvl wbija na expowisko dla 15-20lvl i wszystkich zabija tylko po to żeby jego kumpel mógł expic ? Lub ogólnie spotkać się z czymś takim ze h-lvl zabijają l-lvl bez powodu ? I jaki server polecacie Pvp ?

W każdej grze, gdzie jest możliwość pk znajdzie się paru debili, którzy tak robią. Nic na to nie poradzisz. To open pvp, tu każdy bije każdego ;]

Jednak jeśli zdecydujesz się, to chętnie z Tobą zagram. Sam chętnie wrócę do Tibi, jednak samemu to ciężko..

W każdej grze, gdzie jest możliwość pk znajdzie się paru debili, którzy tak robią. Nic na to nie poradzisz. To open pvp, tu każdy bije każdego ;]Jednak jeśli zdecydujesz się, to chętnie z Tobą zagram. Sam chętnie wrócę do Tibi, jednak samemu to ciężko..

Jakieś 3 miechy temu wróciłem do gry znudziła mi się dość szybko niestety. Zagram teraz sobie zobaczę jeśli się nie znudzę i bd miał ochotę grac to dam znać ;)

Może dlatego, że grałeś sam? ;>

Może dlatego, że grałeś sam? ;>

Bardzo możliwe ;) A jak już byśmy mieli grac razem to na początek tylko chat w tibi xD Bo przez jakiś miesiąc jeszcze jest u mnie siostra a ona używa laptopa wiec jak bym gadał i grał to bym miał lagi..

Sprawdzę serwer Antica(pvp) duzo ludzi tam jest ;)

A ty preferujesz pvp czy non pvp ?

Wszystko jedno. Choć oczwiście wolałbym nie tracić co chwila swojego ekwipunku :P

Hmm, jak znajdzie się zowlenników od początku to chętnie z Wami zagram na serwerze pvp

W każdej grze, gdzie jest możliwość pk znajdzie się paru debili, którzy tak robią. Nic na to nie poradzisz. To open pvp, tu każdy bije każdego ;]Jednak jeśli zdecydujesz się, to chętnie z Tobą zagram. Sam chętnie wrócę do Tibi, jednak samemu to ciężko..

Dlaczego debili?

Pk w tibii jest częścią gry i głównie po to się expi aby pkować

Pk w tibii to najlepsza rzec jaka jest. :D Gdy Cię zabiją masz mobilizację, aby się wyexpić i zabić jegomościa! :D

Ja już zaczelem ;) 8lvl serwer Antica ;) Dość duża populacja dlatego wybrałem ten serwer. Wbijajcie podajcie nicki ;) Knight.

Chodzi mi o to, że przychodzi 1xxlv na 2lv expowisko i czyści. Nie zeby przykładowo lot zebrać, ale zeby po prostu się pobawić od stresować, bo jakiś 2xx go zabił :P

Jeśli są chetni, to zapraszam. Kontakt gg. Razem wybierzemy serwer i polecimy z tematem.

Jeśli nie chcesz sytuacji kiedy gildia 300 osób po prostu zabija każdego bez powodu i uważa że wszystko im się należy to wybierz Antice.

Jeśli nie chcesz sytuacji kiedy gildia 300 osób po prostu zabija każdego bez powodu i uważa że wszystko im się należy to wybierz Antice.

Tak tez właśnie zrobiłem mam 8lvl dopiero ;) A możesz coś więcej powiedzieć o serwerze ? Zabijaj bez powodu ?

Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy na Antice to posiadam tam 84 rp :) Nick Vilishon, pisz smiało. Wbiłem ten lvl i padłem tylko raz przez pk'erów, jest tego dużo mniej niż kiedyś... nie ma czego się bać :) Polaków jest pełno :P

Mam 141 lvl na Anticy ms'a więc gdybyś potrzebował jakiejś pomocy pisz pw tu na forum.

Mariska a jaki masz nick w grze ? Czy raczej lepiej tu na forum pisac ?

Witam ;)

Mam pytanko do ludzi grających aktualnie w Tibie(real) ponieważ mam 2 postacie na serwerach non-pvp d*py nie urywa bo dopiero 2x30lvl, lecz wydaje mi się tam trochę nudno.. Jak to teraz wygląda na serwerach PvP ? Jest tak jak kiedyś ze jakiś h-lvl wbija na expowisko dla 15-20lvl i wszystkich zabija tylko po to żeby jego kumpel mógł expic ? Lub ogólnie spotkać się z czymś takim ze h-lvl zabijają l-lvl bez powodu ? I jaki server polecacie Pvp ?