Tibia - szukam osoby

Hmm byłby ktoś w stanie kupić ze mną postać na real tibii na jakimś serwerze pvp i grać wspólnie? nie chce mi się zaczynać od nowa (nie chodzi o granie jedną postacią, lecz zakup po jednej dla siebie)??

kupę lat nie grałem teoretycznie od klienta 7.6 chętnie bym pograł z kimś....

//ewentualne pytanie dodatkowe:

czy ma ktoś postać z dużym lvlem na jakimś serwerze? osoba ta grać musi regularnie, nie mówię że noł lajfić, ale grać tak co dzień, dwa... pytanie kieruję owe, ponieważ byłbym wtedy w stanie zakupić postać na takim serwerze do wspólnej gry :)

//edit:

w grę wchodzi rozmowa na teamspeaku podczas gry, inne opcje w grę nie wchodzą

Wolałbym od zera, byłbym chętny. Serwer obojętny, grac moge wszystkim. Pisz do 471994 gg

od zera mi się nie chce, ostatnio ktoś napisał tu na mmorpg.org.pl że chętnie by z kimś pograł w tibię to się zgodziłem i w 5 dni zrobiliśmy 30lvle+ (ja 33 ED) mieliśmy pacca od początku i słuch po gościu zaginął... straciłem chęć do grania od początku, ale dzięki za chęci :)

Wolałbym od zera, byłbym chętny. Serwer obojętny, grac moge wszystkim. Pisz do 471994 gg

To już nie lepiej na OTSie? Jeśli nudzi Ciebie początkowa gra, to OTS będzie idealny, szybko nabijesz lvl i od razu możesz robić questy, jakieś hunty drużynowe, czy PK.

To już nie lepiej na OTSie? Jeśli nudzi Ciebie początkowa gra, to OTS będzie idealny, szybko nabijesz lvl i od razu możesz robić questy, jakieś hunty drużynowe, czy PK.

nie lubię otsów, real tibia dostarcza dużej dawki adrenaliny podczas pkowania :)

Polecacie jakiegoś dobrego ots? Ogólnie chodzi o szybszy exp i może możliwość darmowego pacca, zeby równość była?

warn_ico.png
Warn za offtop. - Might

Z RL otsów to chyba tylko shadowcores

Ja mogę pograć z Tobą na guardi lub aurorze.Na guardi 90 rp, a na aurorze 80rp,70ed,70ek (lvl zaokrągliłem).Pisz na gadu jak co, na niewidoku jestem.

Ja mogę pograć z Tobą na guardi lub aurorze.Na guardi 90 rp, a na aurorze 80rp,70ed,70ek (lvl zaokrągliłem).Pisz na gadu jak co, na niewidoku jestem.

fajno.... tylko poczekaj do 7 marca wieczór - wypłatę dostanę to coś się pomyśli o ile znajdę ofertę ciekawą na allegro... GG nie posiadam

Sorry za offtop, lecz nie chcę tworzyć niepotrzebnie nowego tematu. Z chęcią zacznę grę od zera, nie posiadam doświadczenia w tej grze, dlatego ktoś, kto się w to bawił będzie dobrym kumplem do rozgrywki. + mikrofon

Sorry za offtop, lecz nie chcę tworzyć niepotrzebnie nowego tematu. Z chęcią zacznę grę od zera, nie posiadam doświadczenia w tej grze, dlatego ktoś, kto się w to bawił będzie dobrym kumplem do rozgrywki. + mikrofon

okej skoro powstaje większa ekipa, zapraszam Was na steam nick: Carran2 dodajcie mnie do znajomych i się umówimy na wspólną grę.

Nie posiadam steama, więc pisz tu do mnie jak co.

Hmm byłby ktoś w stanie kupić ze mną postać na real tibii na jakimś serwerze pvp i grać wspólnie? nie chce mi się zaczynać od nowa (nie chodzi o granie jedną postacią, lecz zakup po jednej dla siebie)??

kupę lat nie grałem teoretycznie od klienta 7.6 chętnie bym pograł z kimś....

//ewentualne pytanie dodatkowe:

czy ma ktoś postać z dużym lvlem na jakimś serwerze? osoba ta grać musi regularnie, nie mówię że noł lajfić, ale grać tak co dzień, dwa... pytanie kieruję owe, ponieważ byłbym wtedy w stanie zakupić postać na takim serwerze do wspólnej gry :)

//edit:

w grę wchodzi rozmowa na teamspeaku podczas gry, inne opcje w grę nie wchodzą