Witam!
Czy jest jakiś legalny program lub sposób by ustawić sobie hotkeye z F1 na np.End lub Page Down ?
P.S Flash Client odpada
Witam!
Czy jest jakiś legalny program lub sposób by ustawić sobie hotkeye z F1 na np.End lub Page Down ?
P.S Flash Client odpada
Wystarczy pobrać jakiegoś bota który obsługuje zmianę hotkeyow. Przemapowanie klawszy przy użyciu bota nie jest sprzeczne z regulaminem więc nie będziesz miał problemów.
Tylko żeby Cię do bocenia nie korciło.
Jest masa takich programów. Ja używam X Mouse Button Control, ale to tylko na myszkę. Na mouse 4(przycisk z boku myszki) mam exura san, na scrolla w dół i w górę potowanie, a na mouse5(też z boku) rope. Aha zapomniałbym o mouse3(wciśnięcie scrolla) oczywiście magic wall A do klawiatury program SharpKeys: http://www.randyrants.com/sharpkeys2.exe
Takie rzeczy są w 100% legalne i niewykrywalne, nie ma mowy o banie, nigdzie.
SharpKeys - klawiatura
X Mouse Button Control - myszka
Nie polecam używania żadnego bota nawet pod zmianę hotkeyów, bo można mieć przez to dość spore problemy od Cipsoftu (#potwierdzone_info)
Nie gadaj bzdur.
Och, ale ambitna odpowiedź. Nie bronię używać, nie wierzysz mi? Nie wierz, jakoś nie zależy mi na Twojej opinii. Był temat, odpowiedziałem, ma dwa programy, pod myszkę i klawiaturę, używanie bota jest zbędne.
Witam!
P.S Flash Client odpada