Znowu ten koleś co nie potrafi po polsku mówić xD
Znowu ten koleś co nie potrafi po polsku mówić xD
Dla Ciebie nie potrafi mówić, a dla innych, którzy wychodzą z domu i są obyci ze światem rzeczywistym, jest to coś godnego uwagi i wyróżniającego się na tle innych filmików.
Wracając do samego gameplayu. Nowa seria z kultowej gry jaką jest Tibia, to strzał w dziesiątkę. Wiele osób wspomina ten tytuł z sentymentem i na pewno chętnie popatrzy i powspomina. Pomimo, że Tibia nie jest czymś nowym na Twoim kanale, to 'Xylana - Droga do 1000 level' wprowadza coś świeżego i ciekawego Aż chce się oglądać. Powodzenia!
Dla Ciebie nie potrafi mówić, a dla innych, którzy wychodzą z domu i są obyci ze światem rzeczywistym, jest to coś godnego uwagi i wyróżniającego się na tle innych filmików. Wracając do samego gameplayu. Nowa seria z kultowej gry jaką jest Tibia, to strzał w dziesiątkę. Wiele osób wspomina ten tytuł z sentymentem i na pewno chętnie popatrzy i powspomina. Pomimo, że Tibia nie jest czymś nowym na Twoim kanale, to 'Xylana - Droga do 1000 level' wprowadza coś świeżego i ciekawego Aż chce się oglądać. Powodzenia!
Byłem kilka razy poza domem i nigdy nie słyszałem takiego dziwnego języka, on te słówka to sobie chyba wymyśla.
Byłem kilka razy poza domem i nigdy nie słyszałem takiego dziwnego języka, on te słówka to sobie chyba wymyśla.
Poczytaj o stylizacji na gwarę(a najlepiej ogólnie o stylizacji języka), polecam wrócić do szkoły jeśli nadal nic Ci to nie mówi Może teraz jest rzadko spotykana, ale bez przesady... jakim trzeba być odludkiem, żeby zarzucać komuś, że wymyśla sobie słowa, a w rzeczywistości jest to gwara....
UP Wiesz on jeszcze bajki ogląda, więc o życiu nic nie wie :), z takimi to się nawet nie zaczyna rozmowy, a co do filmików świetny pomysł, zaraz obejrzę .
Aż mnie ochotka na Tibie wzięła
Bardzo dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze
Jakbyście zauważyli, to chłopak jest najprawdopodobniej ze śląska, i zaciąga charakterystycznie dla tejże gwary...
Poznajcie trochę kultury i zwyczajów w swoim kraju a dopiero potem się wypowiadajcie...
Ślązok (Dolnyśląsk Pozdrawia !!!) Wybaczcie tamtemu Panu za obrazę ale najwidoczniej swojej ojczyzny nie zna i pisze w dodatku głupoty na forum. Trzymaj tak dalej !!!
Jakbyście zauważyli, to chłopak jest najprawdopodobniej ze śląska, i zaciąga charakterystycznie dla tejże gwary... Poznajcie trochę kultury i zwyczajów w swoim kraju a dopiero potem się wypowiadajcie...
Jedna osoba tego nie rozumie więc nie wiem czemu wypowiadasz się w liczbie mnogiej.
Materiał fajny, nawet sam go oglądam z przyjemnością chociaż o Tibii nic nie wiem :] Czekam na następne epizody.
Lubie filmiki z tej serii, a to, że koles troche słabo, to w niczym nie przeszkadza
I co, po drodze ? :< A tak fajnie się zapowiadało !