Siema szukam ludzi do Tibii teraz obojętnie ile osób. Pogramy sobie na jakimś serwerze nie wiem jeszcze na jakim możemy grać od początku ale jak ktoś już ma postać czy tam konto z większym lvlem to mi to nie przeszkadza . Więc bardzo was proszę żeby ktoś ze mną zagrał bo nie mam co robić z GóRy DzIęKi. Nareczka
Tibia
Siemaneczko! Bardszo lupie Tibie , chentnie pogram, Lofciam te expienie na cycach, jakby co bd miał mick MIszcz_the_vampajer pozdrowionka!
Nie miej do mnie urazy broda, ale zrobiłeś z siebie błazna, to, że ktoś lubi grać w tibie, to nie oznacza, że jest jakimś dzieckiem, które nie umie pisać, a poza tym ja gram właśnie jakimś otsie db, jest to tibia z innymi grafami, tak więc nie rozumiem ludzi takich jak ty. Może coś o tym napiszesz? Najlepiej w nowym temacie, pt "Moja nienawiść do Tibii".
Siemanko. "Stary, a głupi".
Popieram Asterek.Broda to było niepotrzebne po co odstawiasz tutaj jakiś cyrk... .
@Topic: Pograłbym ale raczej na jakimś dobrym, stabilnym, znanym OTS'ie.
A moze własnie chce znowu zagrać w Tibie i szukam ekipy? Skąd wiecie że sobie jaja robie?
to po co tak piszesz co? jak chcesz grac to fajnie mozesz ze mna ale zachowuj sie jakos
Eee, odpindolcie sie od niego, dla Brody wszystkie gry, ktore nie zaczynaja sie na L i nie koncza na ineage to gowna
Jaki serv proponujesz? Na pewno na non-pvp grac nie bede, a i obecnie zajety jestem H&H, ale wyciupie godzinke czy dwie dziennie na gre.
ej napisz do mnie na gg ok farmer
Farmer mylisz sie ja to jie Kozak, bardzo lubie L2 ale sie w nim nie zamukam.
ale dlaczego tak do mnie pisales broda cos jest w tym zlego ze chce pograc w tibie? moze tobie sie nie podoba lae mi tak
Szczerze to nie akurat przez Tibie, Wqrwia mnie o szukanie ludzi na forum , gdzie po 2 dniach grasz solo
jak chcesz grac dluzej to chodz ze mna grac
To nie tak, w Tibii spedziłem swój czas, prawie 1,5 roku ale to nie gra do której chce mi sie wracać. Srt za początkowe złośliwości,, dzień zły to i ja lekko chamski.
acha spoko. No chce ktoś ze mną pograć. Już wiem na jakim serwie pogramy będzie to serw Valoria
na non, czy pvp ?
pvp
Widzę że chyba nikt nie chcę ze mną grać
No niech ktoś ze mną pogra plis na obojętnie jakim servie
Triple post, posty po 1 wyraz... czemu administracja się tobą jeszcze nie zajęła? @Topic: wątpię, żebyś kogoś znalazł, większość ludzi nie lubi / nie chce / nie wróci do Tibii..
Siema szukam ludzi do Tibii teraz obojętnie ile osób. Pogramy sobie na jakimś serwerze nie wiem jeszcze na jakim możemy grać od początku ale jak ktoś już ma postać czy tam konto z większym lvlem to mi to nie przeszkadza . Więc bardzo was proszę żeby ktoś ze mną zagrał bo nie mam co robić z GóRy DzIęKi. Nareczka