Tier Lista

Jak to wygląda aktualnie z tier listą w PvE/PvP ?

Witch, Wizz, Dk, Berserker Tier 1

Reszta 2. I PVE I PVP

a musa?

Tier lista... loool ..nc...

Graj tym czym masz ochotę, naucz się postaci, wymaksuj ją, zrób odpowiedni gear...

Nie będzie później problemów jeśli będę dobry klasa ? Chodzi mi czy inne mocno odstają od innych dmg itp na tym samym gearze.

Każdą możesz rozwalić każdego zależy to od Twojego skilla i obeznania z klasą jaką gra przeciwnik. Oczywiście jak masz podobny gear i lvl.

Taka uwaga. Słuchajcie Dreedzika jak chodzi o Black Desert. Nie ma człowieka tutaj który by sie znał na tym jak on.

BDO gear > skill .Nie wazne czy bedzie gral najbardzije op postacia w grze nie majac gearu i tak co najwyzje podrapeisz przeciwnika.

Taka uwaga. Słuchajcie Dreedzika jak chodzi o Black Desert.  Nie ma człowieka tutaj który by sie znał na tym jak on. 

No bez przesady.... to ze siedze w tej grzd troche juz czasu nie robi ze mnie chodzącego guru. Ja po prostu podchodzę do gry na większym luzie....to mi ma być dobrze a nie komuś kto robi np. zestwienia najlepszych spotów do zarabiania kasy

BDO gear > skill .Nie wazne czy bedzie gral najbardzije op postacia w grze nie majac gearu i tak co najwyzje podrapeisz przeciwnika.
</blockquote>

<p>
	I tak i nie, osoba z gearem która nie umie wykorzystać swoich atutów j przeciwnika słabości no po prostu nie da rady bylem tego swiadkiem nie raz nie dwa.
</p>

Wydaję mi się, że trzeba tak czy siak dojść do pewnej ilości AP/DP 190/250 żeby coś tam ubić albo wogóle kogoś trafić. Postać nie jest aż tak ważna na PvP każdym każdego rozwalisz.

Ile ludzi tyle opini. To świadczy o tym ze jest to dobrze zrealizowane.

@Dreedzik no wiadomo ale bierzmy pod uwage graczy ktorzy jakso tam ogarniaja :)

Jak to wygląda aktualnie z tier listą w PvE/PvP ?