Jak to wygląda aktualnie z tier listą w PvE/PvP ?
Tier Lista
Witch, Wizz, Dk, Berserker Tier 1
Reszta 2. I PVE I PVP
a musa?
Tier lista... loool ..nc...
Graj tym czym masz ochotę, naucz się postaci, wymaksuj ją, zrób odpowiedni gear...
Nie będzie później problemów jeśli będę dobry klasa ? Chodzi mi czy inne mocno odstają od innych dmg itp na tym samym gearze.
Każdą możesz rozwalić każdego zależy to od Twojego skilla i obeznania z klasą jaką gra przeciwnik. Oczywiście jak masz podobny gear i lvl.
Taka uwaga. Słuchajcie Dreedzika jak chodzi o Black Desert. Nie ma człowieka tutaj który by sie znał na tym jak on.
BDO gear > skill .Nie wazne czy bedzie gral najbardzije op postacia w grze nie majac gearu i tak co najwyzje podrapeisz przeciwnika.
Taka uwaga. Słuchajcie Dreedzika jak chodzi o Black Desert. Nie ma człowieka tutaj który by sie znał na tym jak on.
No bez przesady.... to ze siedze w tej grzd troche juz czasu nie robi ze mnie chodzącego guru. Ja po prostu podchodzę do gry na większym luzie....to mi ma być dobrze a nie komuś kto robi np. zestwienia najlepszych spotów do zarabiania kasy
BDO gear > skill .Nie wazne czy bedzie gral najbardzije op postacia w grze nie majac gearu i tak co najwyzje podrapeisz przeciwnika. </blockquote> <p> I tak i nie, osoba z gearem która nie umie wykorzystać swoich atutów j przeciwnika słabości no po prostu nie da rady bylem tego swiadkiem nie raz nie dwa. </p>
Wydaję mi się, że trzeba tak czy siak dojść do pewnej ilości AP/DP 190/250 żeby coś tam ubić albo wogóle kogoś trafić. Postać nie jest aż tak ważna na PvP każdym każdego rozwalisz.
Ile ludzi tyle opini. To świadczy o tym ze jest to dobrze zrealizowane.
Jak to wygląda aktualnie z tier listą w PvE/PvP ?