Tiibia! :)

Nie chciałby ktoś ze mną zagrać w tibie na Realu exp x2 ? :)) Szukam chętnych co maja mikro skype/ts +16wiek !!! :) Nie piszcie zadnych komentarzy w stylu tibia to gowno lub w to juz nikt nie gra czekam tylkko na komenty od graczy co chcą zagrać:)

Tibia to gówno. Pozdrawiam.

Tak czy inaczej, jaki serwer, masz jakąś postać czy od nowa gracie? Podaj te info, bo to tak jakbyś sprzedawał coś, podajesz cenę, a nie wiadomo co sprzedajesz. Ja od razu piszę, że pass.

Mało mało mało informacji.... podaj więcej grywam sobie na otsach ale samemu to nudno po za tym ciężko trafić na odpowiedni ;)

Ile masz lat pyrcio?

Z chęcią bym pośmigał na jakimś PvP świecie, tylko bez premium to gry nie ma...

Ile masz lat pyrcio?

17 :D

Dzieki bogurodzica za Odp za mnie xD I infomacji jest dosyć jak wspomniałem server z expem x2 to w europie jest tylko taki jeden i pisałem także RL ... I mam 17lat oraz mogę załatwić TS :) i nie potrzebuje komentarzy jak tu widzimy w 1 komentarzu "Tibia to gówno" Nie wiem po co ludzie wgl to czytaja jesli nie lubią tej gry ...

Serwer Ten jest Pvp . Pacc za cc tu jest tańszy oraz skillowanie tu samo wchodzi z expieniem : ) wiecej info pisac na moje gg 37000047 lub skype Pyrcio3:)

Nie chciałby ktoś ze mną zagrać w tibie na Realu exp x2 ? :)) Szukam chętnych co maja mikro skype/ts +16wiek !!! :) Nie piszcie zadnych komentarzy w stylu tibia to gowno lub w to juz nikt nie gra czekam tylkko na komenty od graczy co chcą zagrać:)