Titan Siege ktos moze chetny?

Witam

Tak jak w temacie ktos moze chetny do wyzej wymienionej gry jak cos zapewniam kanal na komunikatorze ts3 gra zajmuj po ciagnieciu okolo 3-4 gb a sciaga sie nawet przy slabym laczu okolo 30-50 minut.

Jak ktos bedzie chetny to zapraszam na pw badz pod tym tematem :)

Daj spokoj, gra niedokonczona, masa bugów, nieprzetlumaczona do konca, skille nie wiadomo czy sie zacinają czy to server, nikt w to nie gra

To doradz jakies mmorpg podobne do wlasnie tego badz aion wow cos na wzor ich?

Wbij, zagraj i sam sie przekonaj a nie sluchaj ludzi na forum, którzy prawdopodobnie grali 10 minut.

Mamy polską gildie, PLunderteam, dołączaj do nas :)

pw jak mozesz vredd

Grałam cale 2 godziny i to musialam sie zmuszać bo gra jest ponizej 0

Sorry Asuna ale ma racje nie gralem to i nie ocenie(gralem w to kilka chwil) moze i ma jakie tam bugi ale pewnie beda naprawione i jak od tego przeciez sa te testy a nie oficjalny start z reszta gra się zapowiada na serio fajnie wiec sie zobaczy :)

Rejestrując się, hasło musi się składać przynajmniej z jednego symbolu np:$.

Jeszcze nie widziałem w żadnym mmo czegoś takiego i smiało moge stwierdzić że ta gra to nextgen.

Nie pisz tak bo jeszcze jutro zobaczymy newsa od guru "Titan Siege nowym nextgenem!" Hhahaha xD

Opisze moją wspaniałą przygode z Titan Siege.

Ta przygoda trwała mniej więcej 10 minut. Po stworzeniu mojej postaci( nie wspominając że nick nie może być krótszy niż 8 znaków)

wszedłem do gry. Ogarneła mnie cisza i zastanawaiłem się czy moje głośniki działają. Nie zwarzając na nic przyjąłem pierwszy quest.

Podbiegając do następnego zauwarzyłem dziwne anomalie. Moja postać szybciej rusza nogami niż się przemieszcza. Uradowałem się

gdy po przyjęciu chyba 3 questa moje głośniki zaczeły powoli wracać do zdrowia. Po chwili podszedłem do pewnego domku który od razu

wydawał mi się wrogo nastawiony. Wskoczyłem na taras i domek mnie wciągnął. Jakś dziwna siła przez którą nie mogłem się ruszyć.

Gdyby nie ten dom pograł bym może z 10 min dłużej.

Witam

Tak jak w temacie ktos moze chetny do wyzej wymienionej gry jak cos zapewniam kanal na komunikatorze ts3 gra zajmuj po ciagnieciu okolo 3-4 gb a sciaga sie nawet przy slabym laczu okolo 30-50 minut.

Jak ktos bedzie chetny to zapraszam na pw badz pod tym tematem :)