TitanFall beta

Witam.

Czy jest ktoś chętny na wspólne granie w Titanfalla dziś w godzinach popołudniowych (Tak zacząć o 14-15). Mój nick na origin Avituser.

No ja mogę z chęcią zagrać bo to co widziałem na gameplayach wygląda na kawał kozackiej zabawy. Ale z tego co wiem, beta startuje dopiero 17 lutego?

Wczoraj EA rozesłała kluczy do części osób, którzy zapisali się do bety. Ja klucz dostałem od Sloda bo best firma ever EA mnie ominęła.

Mnie niestety też ominęli =/ jakbyś miał osobę, która za jakiegoś badziewnego SMS'a czy coś odsprzeda kluczyk - odezwij się do mnie, bardzo chętnie bym pograł :) Skype/TS też posiadam, także elegancko by się młóciło.

. Ale z tego co wiem, beta startuje dopiero 17 lutego?

Beta wystartowała 14 a klucze będą rozsyłane do 17

moge komus oddac 1. keya, komus tzn. pierwszej osobie, ktora napisze post ponizej

Turururu, post poniżej. :D

@Edit

Poprawka, mi nie wysyłaj. Właśnie zalogowałem się na Origina i okazuje się, że mam dostęp do bety.

to jak nie Inyennowi, to może mi wyślesz? :) Tak się napaliłem na rozpierduchę z Tytanami, a tu nic!

Guru daj mi ten klucz cholera :P Koczuje i koczuje, sprawcie chłopokowi przyjemność:P

azrael byl szybszy, poszlo PW

hf

Jak ma ktoś niepotrzebny kluczyk to bardzo proszę :<

Ja też bym chętnie zagrał jak ktoś ma niepotrzebnego keya to poproszę

Bardzo bym prosił o kluczyk jeżeli ktos ma do oddania :)

Siedze na tej stronce od X lat i dopiero cheć zdobycia keya do bety titanfalla zmusiala mnie aby zalozyc konto :))

Z góry wielkie dzieki !!

dasiek699@wp.pl

a gra w ogóle będzie płatna (abonament / b2p ) ?

@up gra będzie płatna, pre-order 130zł

aktywowali mi dzis grę na koncie, bo naściemniałem xD i pobieram rano potestuje :)

Masz niepotrzebnego keya? daj mi :D

Zamykam. To miała być dyskusja na temat tego kto może grać i kiedy, a nie żebry o keya.

Witam.

Czy jest ktoś chętny na wspólne granie w Titanfalla dziś w godzinach popołudniowych (Tak zacząć o 14-15). Mój nick na origin Avituser.