Titanfall - czy warto?

Witam Panowie.

Na originie jest przecena aktualnie, Titanfall za 89zl.

Krótka piłka, czy warto, czy nie?

Jakieś uzasadnienie krótkie do tego bym prosił.

Sam prawie uległem hypowi i kupiłem w przedsprzedaży ale na szczęście się opanowałem i poczekałem troszkę. Po premierze trochę hate'u było, że nudny. Jak sprawa wygląda teraz? (przestałem się interesować skoro gra była droga).

Dzięki za odpowiedzi.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Według mnie gra dosyć biedna, bardzo małe mapy i bardzo mała ilość broni.Grę oczywiście ratują tytułowe tytany, które faktycznie są ciekawie zrobione.

Minus taki że to gra od EA, co chwile będą wychodziły płatne DLC. Za pół roku podstawka będzie chodziła za 1/2 obecnej ceny.

Może sprawić frajdę ale osobiście sądzę (po 5h gry co prawda na steamie kumpla) że to strata pieniędzy.

Grałem trochu u sąsiada i powiem iż gra fajna ale nie warta swej ceny. Hawken to gra w podobnych klimatach i za darmo, kiedyś w to grałem i całkiem dobry tytuł trzeba przyznać. Może lepiej spróbować darmowego Hawkena , bo to nic nie kosztuje.

Witam Panowie.

Na originie jest przecena aktualnie, Titanfall za 89zl.

Krótka piłka, czy warto, czy nie?

Jakieś uzasadnienie krótkie do tego bym prosił.

Sam prawie uległem hypowi i kupiłem w przedsprzedaży ale na szczęście się opanowałem i poczekałem troszkę. Po premierze trochę hate'u było, że nudny. Jak sprawa wygląda teraz? (przestałem się interesować skoro gra była droga).

Dzięki za odpowiedzi.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka