Witam,
ma ktoś jeszcze na dysku ten tytuł? Jak tam populacja na EU serwerach?
Witam,
Podpinam się, bo cena 15 zł na Originie kusi :D.
Widzę że nikogo nie stać na tak duży wydatek, wszyscy grają w darmowe produkcje. Trudno niech stracę, wrócę tylko do domu to ściągnę i zdam relację. Aktualizacja wkrótce. ☺
albo omijają ten super tytuł szerokim łukiem
albo omijają ten super tytuł szerokim łukiem
FreeQ wątpię, osoby z tego forum chciałyby wszystko za darmo a najlepiej z dopłatą. ^^
Wracając do tematu, pozwoliłem sobie ściągnąć tytuł. Na chwile obecną jest 1k graczy. Mecze szuka szybko. Jeśli nudzą kogoś camperzy w codzie, to raczej warto wracać. Bynajmniej póki nie wyjdzie T2 lub nowy COD.
Można mieć origin access za 15zl/mc i mieć masę gier od origin. W tym i fife 16 . Więc polecam bo masz sporo gier za 15 zeta. A Titanfalla nie pobieram póki co
W Titanfalla grałem sporo, ale ostatnio jakoś go odrzuciłem. Gdy grałem jakoś w grudniu to populacja była na tyle duża, że w trybie DM szybko wyszukiwało osoby do gry. Sama gra jest świetna. Przede wszystkim jest bardzo dynamiczna i szybka. Minusem jest mała liczba broni i chyba mała populacja, bo jak dla mnie gra jest na równi z CoD'em, a graczy jest dużo mniej. Za 15zł jak najbardziej polecam.
Witam,