Titanfall jak dostac sie do bety

Zgłaszacie sie do bety wchodzicie na strone EA http://help.ea.com/en/ logujecie na konto z którego wysłaliście zgłoszenie wybieracie pomoc w sprawie gry potem wiadomo Titanfall i na końcu piszecie że np 52DD-G3UL-XYKR-F3JK-RZ54 Wrong key

Czekacie na maila w którym dostaniecie info że beta została dodana do podanego wcześniej konta...

Jak to działa to jesteś miszczem, zara powiem czy działa.

Oni ci nie odpiszą po 2 minutach :P Mnie po około 2h odpisali...No chyba że wejdziesz na livechat to może szybciej pójdzie...

Nie no, zeedytuje jak przyjdzie mail zwrotny ;) Napisałem im meila że otrzymałem niedziałający kod, nabazgrałem jakiś. Tobie odesłali porządny? :D

Kodu mi nie odesłali tylko dodali od razu grę do biblioteki w originie...

Potwierdzam, sam tak zrobiłem i uaktywnili mi TF na kocie :), tak poza tym gra nic specjalnego taki cod z mechami, miałem kupować, a tak to się zastanowie

Dodam , że bardzo dobra optymalizacja gram na średnich, bez najmniejszego problemu, czuję, że mogę sie skusić na więcej :)

EA pewnie ma na to wywalone czy fałszywe czy nie. Ważne by dużo osób dać do bety, by w premierze towar schodził jak świeże bułeczki.

Gdyby mieli "wywalone" zrobili by normalna betę bez kluczy...

Gdyby mieli "wywalone" zrobili by normalna betę bez kluczy...

To wtedy pewnie nie wytrzymałyby serwery, bo połowa polaczków darmozjadków zagrała by w końcu w porządną grę za darmo przez tydzień, bo przecież wszystkie gry powinny być za darmo. Byłby za duży napad ludzi.

Vince Zampella, współzałożyciel studia Respawn Entertainment, poinformował na Twitterze, że zamknięte testy wieloosobowej gry FPS Titanfall zostaną otwarte dla wszystkich zainteresowanych. Nastąpi to już dziś dla posiadaczy konsol Xbox One i prawdopodobnie jutro dla użytkowników komputerów PC.

UP beta nie trwa tydzień.

bo połowa polaczków darmozjadków

Jesli ktoś zastanawia się nad zakupem i ma okazje sprawdzić czy warto kupic biorąc udział własnie w takiej becie to od razu jest darmozjadem??

UP beta nie trwa tydzień.Jesli ktoś zastanawia się nad zakupem i ma okazje sprawdzić czy warto kupic biorąc udział własnie w takiej becie to od razu jest darmozjadem??

Nie, ale 3/4 osób, które chciałaby grać w betę, czy w nią gra nie planuje nawet zakupu tej gry.

I tak, beta trwa tydzień, chyba nawet więcej.

Beta miała trwać do 18 ale z racji problemów technicznych jakie były kiedyś planują przedłużenie testów o 1 dzień.

Jak ma ktos klucz bylbym wdzieczny

Tak jak kolega wyżej z chęcią tez bym przygarnął klucz od osoby która nie potrzebuje gdyż jestem zainteresowany gra lecz nie mam zamiaru w ciemno zapłacić a takie testy dobre do sprawdzenia gry

Sent from my iPhone using Tapatalk

Róbcie tak jak napisał w 1 poście, ja się nie zapisywałem na bete napisałem zgłoszenie do originu że dostałem błędny klucz i bum mam titanfalla :) Dzięki misiek leci ogromny + !!.

Screen dla niedowiarków -

Zgłaszacie sie do bety wchodzicie na strone EA http://help.ea.com/en/ logujecie na konto z którego wysłaliście zgłoszenie wybieracie pomoc w sprawie gry potem wiadomo Titanfall i na końcu piszecie że np 52DD-G3UL-XYKR-F3JK-RZ54 Wrong key

Czekacie na maila w którym dostaniecie info że beta została dodana do podanego wcześniej konta...