Titanfall PROBLEM

Witam serdecznie,

Mam mały problem, otóż mój kochany brat zakupił wersję cyfrową owej gry przez origin, aleeeee niestety przez omyłkę wersję Rosyjską ;/ Stąd pytanie, czy jest w grze możliwość zmiany języka czy może jakiś inny pomysł by chociaż był angielski. Przypominam że gra jest oryginalna zakupiona przez origin.

http://answers.ea.com/t5/Titanfall/How-do-I-Switch-game-client-language/m-p/2471440#U2471440

Tyle, że nie pograsz na serwerze międzynarodowym, a tylko z Ruskami. O, i nie zwalaj na brata.

Język zawsze da się zmienić :) Co to za gra która wychodzi na cały świat (w końcu to internet) w jednym języku... A zakupiona wersja rosyjska ogranicza cię do gry na rosyjskich serwerach.

Mamy XXi wiek, napisz do supportu Origin i przedstaw im sytuacje. Mają pełny wgląd w transakcję, więc przeniesienie Twojego konta do Europy pewnie nie byłoby dla nich żadnym problemem.

Witam serdecznie,

Mam mały problem, otóż mój kochany brat zakupił wersję cyfrową owej gry przez origin, aleeeee niestety przez omyłkę wersję Rosyjską ;/ Stąd pytanie, czy jest w grze możliwość zmiany języka czy może jakiś inny pomysł by chociaż był angielski. Przypominam że gra jest oryginalna zakupiona przez origin.