A no witojcie. Zakupiłem sobie dziś pudełkowego TitanFall'a i ku mojemu zdziwieniu, po dodaniu gry na Originie, wyskoczyło zapytanie, czy chce dodać do biblioteki także season pass. Panowie z EA rozdają season pass za darmo, czy to jakiś trial?
Titanfall [Pytanie]
kiedyś był za free ale teraz nwm
Nie to nie trial, myślę że dodałeś go gdy był za darmo pomimo tego że nie miałeś podstawki. Tak to działa w Origin. Co do samej gry, trochę późno kupiłeś, ta gra już praktycznie nie istnieje. Głownie preferowany jest camp style z cyfrowym pistoletem, do tego c3. Oficjalnie czekamy na Titanfall 2, miejmy nadzieje że bronie będą bardziej zbalansowane, w przeciwnym wypadku gra upadnie po 6-8mc tak jak było z 1.
Okazuje się że season pass, to prezent od EA na pierwsze urodziny Titanfall'a.
@Cogito rozegrałem kilka matchmaking'ów i nie narzekam na brak ludzi. Jedyny smutek to to, że wszyscy mają po 6-7 generacje a ja latam jak bidok, z pierwszą
Generacja nic nie daje prócz karty przy nicku. Ile osób jest online? Ja ostatnio grałem zanim Titanfall był dostępny w Origin Access to wieczorami dochodziło max 1k ppl. Jak dla mnie mizernie.
A no witojcie. Zakupiłem sobie dziś pudełkowego TitanFall'a i ku mojemu zdziwieniu, po dodaniu gry na Originie, wyskoczyło zapytanie, czy chce dodać do biblioteki także season pass. Panowie z EA rozdają season pass za darmo, czy to jakiś trial?