Titanfall [Pytanie]

A no witojcie. Zakupiłem sobie dziś pudełkowego TitanFall'a i ku mojemu zdziwieniu, po dodaniu gry na Originie, wyskoczyło zapytanie, czy chce dodać do biblioteki także season pass. Panowie z EA rozdają season pass za darmo, czy to jakiś trial?

kiedyś był za free ale teraz nwm

Nie to nie trial, myślę że dodałeś go gdy był za darmo pomimo tego że nie miałeś podstawki. Tak to działa w Origin. Co do samej gry, trochę późno kupiłeś, ta gra już praktycznie nie istnieje. Głownie preferowany jest camp style z cyfrowym pistoletem, do tego c3. Oficjalnie czekamy na Titanfall 2, miejmy nadzieje że bronie będą bardziej zbalansowane, w przeciwnym wypadku gra upadnie po 6-8mc tak jak było z 1.

Okazuje się że season pass, to prezent od EA na pierwsze urodziny Titanfall'a.

@Cogito rozegrałem kilka matchmaking'ów i nie narzekam na brak ludzi. Jedyny smutek to to, że wszyscy mają po 6-7 generacje a ja latam jak bidok, z pierwszą :P

Generacja nic nie daje prócz karty przy nicku. Ile osób jest online? Ja ostatnio grałem zanim Titanfall był dostępny w Origin Access to wieczorami dochodziło max 1k ppl. Jak dla mnie mizernie.

A no witojcie. Zakupiłem sobie dziś pudełkowego TitanFall'a i ku mojemu zdziwieniu, po dodaniu gry na Originie, wyskoczyło zapytanie, czy chce dodać do biblioteki także season pass. Panowie z EA rozdają season pass za darmo, czy to jakiś trial?