Cześć,
Ostatnio chciałem kupić CoD Ghost i zobaczyłem ,że wychodzi gra Titanfall. Moje pytanie to która gra według was jest lepsza? (prosiłbym o + i - obu gier)
Titanfall vs CoD Ghost
Titanfall gdyż ghost to pomyłka w necie jest wiele filmów obrażających ghosta weterani serii których znam zbluzgali ghosta i chwalili Titanfalla podczas testów, w tym i ja
Jakiś miesiąc temu CoD : Ghost był za free na weekend. Stwierdziłem że pobiorę bo co mi szkodzi. Jak zagrałem to później dochodziłem do siebie przez resztę weekendu.. Nie dość że gra wygląda jak CoD MW 1, to gra jest tak drewniana i w dodatku wszystkie dzwięki brzmią identycznie.. Więc raczej nie trzeba się domyślić co ci polecam.. Tylko bądź przygotowany na to że TitanFall'a wydaje EA czyli zapewne wyjdzie jakieś premium które będzie kosztować więcej niż gra i 15 DLC.
Ja go kupiłem z myśla że będe mógł pograc na nim, bo wszystkie cod chodzily na tych kartach 512 a nie gigówki..
Jak go kupilem nie moglem w niego zagrac bo brakowało mi 2 giga ramu i czegos pokroju gtx 560 ti, kiedy ja mialem gts 250 i wszystkie cody mi na nim chodziłu, wydałem tą stówke ponad i kupilem coda w ktorego zagrac nie moglem.. a pozniej kupilem taniego gtx 560 2 letniego z gwarancja na rok jeszcze za 400 złotych, i gra była tak do d*py..
Polecam kup titanfalla
Cześć,
Ostatnio chciałem kupić CoD Ghost i zobaczyłem ,że wychodzi gra Titanfall. Moje pytanie to która gra według was jest lepsza? (prosiłbym o + i - obu gier)