Tną mi się gry Ubisoftu

Witam

Athlon 64 x2 6000+

Ram 4Gb DDR2

Radeon HD4850

Assassins Creed 3:

Jak patrzę na większy teren to gra zaczyna mi ciąć jak nie wiem. Jak np jestem w pomieszczeniu czy obniżę kamerę na stopy to mi chodzi śliczniutko.

Saints Row The Third:

Szczerze to tak samo jak wyżej.

Ghost Recon Online:

No AC1/2 i Far Cry 1/2/3 chodziły mi śliczniutko.

ubishit nieoptymalizuje praktycznie gier na PC olewają PCtowców, po drugi z takim sprzętem nie ma się co dziwić, spróbuj jeszcze pograc z Gameboosterem a tak to nowy komp..

ubishit nieoptymalizuje praktycznie gier na PC olewają PCtowców, po drugi z takim sprzętem nie ma się co dziwić, spróbuj jeszcze pograc z Gameboosterem a tak to nowy komp..

Najpierw piszesz że Ubisoft nie optymalizuje gier by po chwili napisać że kolega wyżej ma słaby komputer, sprzeczność goni sprzeczność.

Twój komputer nie jest zaliczany nawet do średniaków więc nie dziw się że gry się Tobie ścinają

Optymalizacja tych gier kuleje i nic na to nie poradzisz. Po za tym twoja karta ma juz swoje lata i ma tylko 512mb pamieci.

Jak cos mozesz sie wspomoc programikami jak Razor booster lub AVG tune up + AMD Gaming Evolved ( http://www.amd.com/en-us/markets/game/downloads/raptr ) .

Troche fps podskoczy na bank :)

Bez przesady, ja mam gorszego kompa, ale Ghost Recon na totalnym luziku na średnich chodzi bez ściny.
Obstawiał bym, że jest to wina twojego PC, brakujący komponent, czy sterowniki.

a kolega ma sterowniki do karty graf. z kwietnia tego roku? Jaki win masz? Jesli 7 to czy masz SP1?

Sterowniki i wszystkie potrzebne programy są.

Windows 7 64bit SP1

Grafa daje radę. Czy to minimalne, czy wysokie jest tak samo.

Witam

Athlon 64 x2 6000+

Ram 4Gb DDR2

Radeon HD4850

Assassins Creed 3:

Jak patrzę na większy teren to gra zaczyna mi ciąć jak nie wiem. Jak np jestem w pomieszczeniu czy obniżę kamerę na stopy to mi chodzi śliczniutko.

Saints Row The Third:

Ghost Recon Online:

No AC1/2 i Far Cry 1/2/3 chodziły mi śliczniutko.