To co napisze jest niewiarygodne :D bug ? :D

Witam

Postanowiłem sprzedać moje konto GW2 więc napisałem do supportu by zmienili mi na mejla który był używany tylko do gw2

Konto miało prawie 11k achiev, bez legendarki. zmiana zakończyła się sukcesem lecz pierwsze co rzuciło mi się w oczy to inna nazwa konta, zamiast xxx.2345 miałem yyy.1234

Gdy wszedłem do gry, do wyboru postaci to okazało się że mam inne konto ! z 6k achievkami i bronią legendarną. Po prostu po zmianie mejla otrzymałem inne konto

Najgorsze jest to że zbyt dobrze nie znam angielskiego a czeka mnie zapewne długie wyjaśnianie, opisywanie itd problemu który mnie dotyczy bo właściciel konta na 100% się o nie upomni

Takiego buga to ja jeszcze nigdy nie miałem, takim sposobem mam swoją 1 legendarkę :D

Dobra, lepiej się pochwal ile masz złota i napisz w ogóle PW bo u mnie bieda i trochę by się przydało :D

Zlota troche jest :D zauważyłem że właścicielem konta jest polak bo jest w gildii która reklamuje się na forum :P muszę napisać do supportu że po zmianie mejla otrzymałem inne konto

Lepiej to zrób teraz , ponieważ potem mogą być problemy .

Wygląda to trochę tak, jakby zmienili CI mail na taki który już znajdował się w ich bazie danych i był przypisany do jakiegoś konta :P

Tym bardziej, że trafiło na polaka, hm. Mogło być tak, że ktos używał jakiegoś maila, a ten został skasowany (?) potem ty założyłeś mail o takiej samej nazwie i pyk. Byłoby to jakieś wytłumaczenie.

Ale kto wie jak to tam wyszło w praktyce. Niezła akcja.

Naszego głównego mesmera pod GvG kopnął ten zaszczyt. Parodia, że ANET może doprowadzić do takiej pomyłki. Wyobraźmy sobie, że jedno konto byłoby puste, a drugie wypełnione goldasem po brzegi. Na pewno by kusiło do przemilczenia sprawy. :D

Ja bym natychmiast wystawił konto na allegro, przeczuwam, że te konto jest dużo warte.. Nie obchodzą mnie inni. Chyba, że znajomi.

Ale to tylko moje zdanie.

Jak widac nie każdy jest cebulakiem jak Ty.

Ja bym natychmiast wystawił konto na allegro, przeczuwam, że te konto jest dużo warte.. Nie obchodzą mnie inni. Chyba, że znajomi. Ale to tylko moje zdanie.

Nie przesadzaj, nie mam zamiaru ruszać konta które nie jest moje

Czy ja pisałem, że JA bym tak zrobił?

Ja bym natychmiast wystawił konto na allegro

Up faktycznie napisałeś zupełnie coś innego

Widzę że hipokrytów nie brakuje (odnośnie do pana o nicku forumowicz), ja ostatnio trafiłem na graczy którzy za GM się poddają i piszą że został mi zmieniony mail. U nas w gildii podobny przypadek miało koło 6 osób (mam na myśli mój przypadek nie ten jak w temacie). Co do przypadku KolegaJezusa to nie spotkałem się jeszcze z czymś podobnym.

Sprawa została już "naprawiona" przez support :)

Skoro sprawa się wyjaśniła, zamykam.

Witam

Postanowiłem sprzedać moje konto GW2 więc napisałem do supportu by zmienili mi na mejla który był używany tylko do gw2

Konto miało prawie 11k achiev, bez legendarki. zmiana zakończyła się sukcesem lecz pierwsze co rzuciło mi się w oczy to inna nazwa konta, zamiast xxx.2345 miałem yyy.1234

Gdy wszedłem do gry, do wyboru postaci to okazało się że mam inne konto ! z 6k achievkami i bronią legendarną. Po prostu po zmianie mejla otrzymałem inne konto

Najgorsze jest to że zbyt dobrze nie znam angielskiego a czeka mnie zapewne długie wyjaśnianie, opisywanie itd problemu który mnie dotyczy bo właściciel konta na 100% się o nie upomni

Takiego buga to ja jeszcze nigdy nie miałem, takim sposobem mam swoją 1 legendarkę :D