Witam wszystkich, mam pewien problem z wyborem gry mmo, a więc grałem w 4story ( Teraz totalny CRAP ) w latach 2009-2015, potem skończyłem z tą grą bo to CRAP, po rocznej przerwie szukam gry która przyciągnie mnie na dłużej jak gra wspomniana przedtem gra, a więc szukałem trochę i teraz nie umiem się zdecydować między The Elder Scrolls Online a Black Desert, i tu pojawia się pytanie do was, którą grę byście mi polecili ? A może polecicie mi inną gre? Czekam na wasze odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie
To czy może to? A może tamto
Jedynie na temat TESO mogę się trochę wypowiedzieć, bo tylko w to miałem okazję grać z tych dwóch gier. Gra się naprawdę bardzo przyjemnie i choćby dla panującego w gierce klimatu warto zagrać. Jednak według wielu osób, jak i mnie na max lvlu wieje trochę nudą i nie bardzo jest co robić. Chyba, że nie stanowi dla Ciebie problemu zakładanie nowych postaci i ponowne expienie. Ale to tylko moja opinia, a co do samej gry to grało mi się przyjemnie. Jeżeli bierzesz pod uwagę jakiekolwiek inne gry, to mogę Ci szczerze polecić Dekarona, który o dziwo trzyma się jeszcze całkiem dobrze, a jak nie to może Path of Exile, ale nie jest to już typowy MMORPG. Powodzenia w wyborze.
Witam wszystkich, mam pewien problem z wyborem gry mmo, a więc grałem w 4story ( Teraz totalny CRAP ) w latach 2009-2015, potem skończyłem z tą grą bo to CRAP, po rocznej przerwie szukam gry która przyciągnie mnie na dłużej jak gra wspomniana przedtem gra, a więc szukałem trochę i teraz nie umiem się zdecydować między The Elder Scrolls Online a Black Desert, i tu pojawia się pytanie do was, którą grę byście mi polecili ? A może polecicie mi inną gre? Czekam na wasze odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie