Hej! Z czystej ciekawości chciałem sprawdzić jakie były moje pierwsze posty i tematy na tym forum. Pierwsza strona, druga, trzecia, a tematu z przedstawieniem się brak. Stwierdziłem, że zrobię to teraz, po ponad 4 latach od założenia tutaj konta, ale to chyba nie robi różnicy, prawda?
Jestem Damian, studiuję international business, trochę pracuję, ćwiczę, gram na gitarze elektrycznej, basowej (ponad 2 lata) i od niedawna śpiewam. Ostatnio za bardzo w nic nie gram, bo nie mam czasu, ale forum i stronę mmorpg.org.pl odwiedzam regularnie (chwała smartfonom i mobilnemu internetowi). Moim pierwszym MMO był Metin2, w którego zacząłem grać w wieku 12 lat, niedługo później odkryłem Cabala, który spodobał mi się do tego stopnia, że grałem w niego "on i off" przez jakieś 6 lat. W międzyczasie sprawdzałem wiele innych gier MMO, jak m.in. Aion, TERA, ArcheAge, Rift, WoW etc. Potem dość sporo czasu spędziłem przy Path of Exile. W MMO już nie gram, chyba mi się przejadł ten gatunek albo po prostu nie jest dla mnie tym, czym był kiedyś. Czyżbym zaczął się starzeć? Latem największą przyjemność sprawiał mi Overwatch ze znajomymi.
Słucham głównie rocka i metalu, ale nie tylko. Do moich ulubionych zespołów zaliczają się: Pantera (Dimebag Darrell \m/), Whitechapel, Slipknot, Drowning Pool i Killswitch Engage, a z niemetalowych Krewella i Eminem.
Nie jestem jakoś specjalnie fanem imprez klubowych, wolę posiedzieć w domu i zajmować się swoimi sprawami.
Myślę, że to by było na tyle moi mili Państwo. Obecnie nic więcej nie przychodzi mi do głowy.