Dzisiaj zaczynam gre , moj nick Pilov , jakby ktos chciał ze mna popykac to niech podaje nicki ponizej . Jeśli ktos nie ma konta to zapraszam do rejestracji i wspólnej gry
To jedziem
A ja bym zapraszał na amerykański serwer "Siel", aktualnie mamy legion około 15-20 osób aktywnie gra, no i nie ma goldpacka:)
Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz.
A ja bym zapraszał na amerykański serwer "Siel", aktualnie mamy legion około 15-20 osób aktywnie gra, no i nie ma goldpacka:)Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz.
Co to znaczy nie ma goldpacka ?? bo nie bardzo rozumiem co masz na myśli.
P.S. wiem co to GP
Na hamerykańskich serwerach nie ma ograniczenia w postaci GP. Więc nie wiem co w tym nie zrozumiałego? Skoro mówi, że "nie ma goldpacka" to znaczy, że go nie ma. Ot cała filozofia. Teraz rozumiesz?
Na hamerykańskich serwerach nie ma ograniczenia w postaci GP. Więc nie wiem co w tym nie zrozumiałego? Skoro mówi, że "nie ma goldpacka" to znaczy, że go nie ma. Ot cała filozofia. Teraz rozumiesz?
Ile jadu, wyjdz na zewnątrz powino pomoc. Ja się normlanie zapytałem, bo nie miałem pojęcia, że u nich nie ma takich "perełek" do wyzysku jak u nas wporwadza w każdej grze gejmfordz.
Ile jadu, wyjdz na zewnątrz powino pomoc. Ja się normlanie zapytałem, bo nie miałem pojęcia, że u nich nie ma takich "perełek" do wyzysku jak u nas wporwadza w każdej grze gejmfordz.
Nie jadu, tylko koles napisał krótko i na temat "nie ma goldpacka" a Ty nie potrafisz zrozumieć tych trzech słów i jeszcze chcesz wyjaśnienia:) A jak inaczej można wyjaśnić to, że nie ma tam goldpacka? Nie ma i już.
Nie jadu, tylko koles napisał krótko i na temat "nie ma goldpacka" a Ty nie potrafisz zrozumieć tych trzech słów i jeszcze chcesz wyjaśnienia:) A jak inaczej można wyjaśnić to, że nie ma tam goldpacka? Nie ma i już.
"Na hamerykańskich serwerach nie ma ograniczenia w postaci GP." Dokładnie tak i nic wiecej
Otóż to. A teraz do Ciebie należy wybór. Czy wybierzesz wersje NA czy tą od Gamefaila. Na -brak GP ale wysoki ping, Gamefail- GP ale mniejszy ping:) Kto co lubi...
Osobiście grałem i tu i tu, a wybrałem NCsoft głównie z powodu braku GP:) Ping tragiczny nie jest polecam WTFast'a, który w moim wypadku okazał się pomocny i poprawił jakość gry:)
Us p2w?
eu f2p?
Us p2w? eu f2p?
???
na EU nie ma lagow + mas zpolakow , ktorzy ci wytlumacza gre . + Polski serevr ma najwiekszy online obecnie w Europie...lub 2. w USA masz ping100+ na , ktory mgranie w Aiona nie ma sensu i kazdy madry ogarniety gracz Aiona ci to powie tyle w Temacie w Eu masz gold packa na , ktorego raczej nie jest problem zarobic.
na serwerach NA, Nie ma coś takiego jak Gold Pack i każdy gra na równi, gdzie na posiadaniu gold packa na EU już są bonusy po 20%, Więc tylko serwery US nie są p2w i tylko tam na prawdę opłaca się grać jako w gre f2p
Dodatkowo 3 miesiące wczesniej niż EU są update.
A najgorszym co występuje w Aionie EU to wydawca Gameforge, znany obecnie z poteżnego złodziejstwa i 90% ich gier to p2w.
A co do pingu to ping 100 nie jest problemem, bardziej przeszkadza strefa czasowa.
na EU nie ma lagow + mas zpolakow , ktorzy ci wytlumacza gre . + Polski serevr ma najwiekszy online obecnie w Europie...lub 2. w USA masz ping100+ na , ktory mgranie w Aiona nie ma sensu i kazdy madry ogarniety gracz Aiona ci to powie tyle w Temacie w Eu masz gold packa na , ktorego raczej nie jest problem zarobic.
Prosze cie, gram na tym serwerze już kilka miesięcy i póki co ping 100-170 nie gra większej roli w pvp. Ważniejsze żeby ping był stały, w czym pomaga WTFast. +Najważniejszy do pvp jest gear i ogar, na które trzeba sobie zapracować.
Zachowujecie się jakby goldpack był aż tak wielkim problemem. Osobiście kupiłem jednego goldpacka, na samym początku grania za jakieś 15zł żeby umożliwić sobie handel, a potem już przez rok grania nie wydałem nawet złotówki. Uzbieranie na gold packa to kwestia może 3 dni dla osób nawet mniej ogarniętych w grze
Zachowujecie się jakby goldpack był aż tak wielkim problemem. Osobiście kupiłem jednego goldpacka, na samym początku grania za jakieś 15zł żeby umożliwić sobie handel, a potem już przez rok grania nie wydałem nawet złotówki. Uzbieranie na gold packa to kwestia może 3 dni dla osób nawet mniej ogarniętych w grze
Cóż, każdy ma swoje zdanie ja wole pozostać na NA.
@up
Ale nikt Ci nie broni siedzieć na NA i wstawać po nocach na co ciekawsze eventy
Po graniu i tu, i tu wybrałem EU i nie żałuję. Nasz, polski server ma dobre online na tle innych i gra się przyjemnie, na pingu 30, a nie 180, gdzie o graniu melee klasą mogłem zapomnieć.
Prosze cie, gram na tym serwerze już kilka miesięcy i póki co ping 100-170 nie gra większej roli w pvp. Ważniejsze żeby ping był stały, w czym pomaga WTFast. +Najważniejszy do pvp jest gear i ogar, na które trzeba sobie zapracować.
Widzisz tym roznia sie osoby ogarniajace dla , ktorych ping powyzej 50-60 to juz klopot bo skile nie wskakuja tak plynnie jak powinny lub skaczacy ping , a Ty piszesz o pingu 100-170 na , ktorym ja osobiscie nawet bym nie gral w Aiona bo sa to juz lagi i to dosc spore. Co do samego Aiona , jezeli polacza w koncu servery Aion pewnie odzyje.
Ja póki co mam clera, sorca, sina na 65 i każdym mi sie dobrze gra. Czasami owszem ciężko jest kogoś nadgonić sinem, ale troche praktyki i wszystko jest możliwe.
Dzisiaj zaczynam gre , moj nick Pilov , jakby ktos chciał ze mna popykac to niech podaje nicki ponizej . Jeśli ktos nie ma konta to zapraszam do rejestracji i wspólnej gry