http://allegro.pl/diablo-3-100mln-zlota-hit-i2435701891.htm
Załamka
Twój link nie działa ale chyba chodzi o któreś z nich
allegro.pl/diablo-iii-3-zloto-gold-100-milionow-100kk-i2442341961.html
allegro.pl/diablo-3-100mln-zlota-hit-i2435701891.html
Dla mnie głupota totalna...
Może nie ogarniam, ale co jest głupiego w selaniu golda na allegro? No chyba że chodzi ci o to, że koleś oszukuje czy coś
Koles za 600 zł chce kupic golda rozumiesz to ??
Dla mnie sama cena jest z kosmosu bo jak ktoś gra to problemu z goldem w d3 nie ma
Jego sprawa za ile kupuje, jak go stać to fajnie. To ma być ta głupota?
Imo taki temat powinien być w offtopie.
Co kogo obchodzi co kupuje i za ile.
Polaczkowata zazdrość zaczyna się w was budzić ?
To co, jak ktoś jeździ autem za 50 tys. zł to będzie się
zastanawiał w jakim stopniu ktoś jest idiotą jeżeli
ma auto za 300 tys. ? Nienawidze ludzi co
wtykają grube nochale w nie swoje sprawy ...
Pozdrawiam
Tylko nie wiem czemu porównujesz coś wirtualnego z czymś materialnym...
I nie jestem zazdrosny tylko po prostu dla mojej osoby wydawanie kasy na takie rzeczy to głupota nic więcej.
Nie będę więcej odpisywał bo nie chcę wywoływać dalszej kłótni.
PS.
Z tego co napisałeś można wywnioskować że jesteś "pseudo dorosłym"
Ponieważ działa to na tej samej zasadzie. Co za różnica rzecz wirtualna czy materialna ?
Kogo obchodzi co ludzie myślą na temat kupna czegokolwiek do gier MMORPG; złota czy itemów.
Dla Ciebie to dziwne, a dla kogoś normalne i cześć. Bezsensowny temat, który powinien się
znaleźć na dnie kosza ponieważ, aż szkoda czytać...
Zajmijcie się sobą ludzie, własnym życiem, a nie komentujcie i wyśmiewajcie co robią inni !
Pozdrawiam
@Up
No cóż, popieram w 100%. W ogóle co to za temat? Koleś wystawił coś na allegro, kto chce kupi, tyle. Nie wiem czemu ma to służyć. Pewnie do zamknięcia pójdzie jak wejdzie mod.
No załamka... Ale z tematu >.< Jak chce, niech kupuje co was to obchodzi. A to, że dla was to głupota-nie wszystkich to interesuje.
Pokazał coś, powiedziałem co uważamy a się wszyscy czepiają...
Jest to tylko i wyłącznie moja własna opinia.
Mogą sie czepiacmimo że to twoja opinia, to ona jest wlasnie "glupia", masz jakis argument w ogole, czy ten goldsell to tylko głupie bo głupie? tak jak wyzej, co robi za roznice czy to materialna rzecz czy wirtualna, pieniadze w banku to tez wirtualna rzecz, w ogole pieniadze to przeciez tylko papier.
Zamykam, bo glupkowaty temat. Do tego w zlym dziale... I teraz musze go przenosci : (.